Toen ik laatst ging winkelen in Amsterdam stond er een zelf samengesteld oogschaduwpalette op mijn wishlist. Ik liep per toeval langs Make-Up Studio aan de Heiligeweg en besloot er naar binnen te gaan, nog niet wetende dat ik daar aan het juiste adres was. Ik koos drie van mijn favoriete oogschaduwkleuren en vulde er een palette mee!

Bij Make-Up Studio kan je kiezen uit verschillende soorten en kleuren oogschaduws, hier kan je dan zelf een palette mee samenstellen. Handig voor visagisten bijvoorbeeld, maar ook voor ons! Nu ik zo’n palette heb met mijn favoriete kleuren hoef ik niet meer allemaal verschillende oogschaduws meer mee te nemen op vakantie, maar ga ik gewoon voor dit palette.

Je kan een palette vullen met ronde oogschaduws en met rechthoekige oogschaduws. De prijzen hiervan kan je gewoon in de winkel zien. Als ik het me goed herinner waren de ronde oogschaduws ongeveer € 9,00 per stuk en de rechthoekige ongeveer € 7,00. Dit betaal je dus per kleur. De prijs van het lege palette komt er dan ook nog bij.

Ik besloot zelf te gaan voor drie kleuren die ik vaak gebruik en die ik kan gebruiken voor een alledaagse look. Geen opvallende of juist hele donkere kleuren dus. Ik ging voor taupe, lichtbruin/grijs en beige.

Vooral taupe gebruik ik de laatste tijd erg graag. Als ik oogschaduw draag (wat best wel uitzonderlijk is, want meestal houd ik het bij eyeliner en mascara) ga ik voor taupe. Soms met een beetje shimmer hier en daar, en een beetje beige voor erbij, maar de basis is meestal taupe. Ik vind dat echt gewoon een hele mooie kleur, en het staat heel natuurlijk.

De kleur taupe is is vrij mat, terwijl de rest een kleine shimmer heeft. Ik vind de kleuren echt prachtig!

De oogschaduws zelf zijn van supergoede kwaliteit. Make-Up Studio is een merk voor visagisten, dus eigenlijk had ik ook niet anders verwacht. Er komt veel kleur vanaf en ze brokkelen niet.

Ik kon niet wachten om aan de slag te gaan met het palette! Dit is een look die ik ermee maakte:

Ja, ik ben heel blij met mijn zelf samengestelde oogschaduwpalette. Make-Up Studio is een wat prijziger merk, maar zeker wel de moeite waard.

Ik heb in totaal € 26,99 betaald voor mijn palette. Make-Up Studio zit naast Amsterdam ook in Eindhoven, Den Haag en Amersfoort, mocht je er ook een kijkje willen nemen!