Hebben jullie een kleur waar je nou nooit op uitgekeken raakt? Ik heb dat wel, namelijk met de kleur roze. Ik denk dan niet meteen aan een slaapkamer vol met roze accessoires (dat is dan weer iets teveel van het goede), maar met roze op mijn nagels zit ik eigenlijk altijd goed. Laatst testte ik een nieuwe glitterlak uit van Catrice en die combineerde ik met… roze!

Deze foto plaatste ik onlangs op Instagram en daar werd leuk op gereageerd. Ik was zelf ook echt enthousiast over de nagellak.

Gebruikte nagellak:

  • OPI | Italian Love Affair
  • Catrice | Snow Motion
  • Catrice | Kitsch Me If You Can

Ik denk dat dit wel een van mijn favoriete NOTD’s aller tijden is! De combinatie van de verschillende roze tinten met de glitterlak vind ik echt heel leuk. Ja, dit was zeker een geslaagde NOTD die ik vast en zeker nog eens ga maken.

Over de glitterlak ben ik trouwens erg tevreden. De roségouden grove glitters en holografische kleine glittertjes zien er feestelijk uit en vind ik goed bij elkaar passen. Op de foto’s heb ik één laagje aangebracht, dus als je graag wat meer glitters op je nagels hebt kan je makkelijk nog wat extra laagjes aanbrengen.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?