WAAH IK HEB WEER IETS WAT IK MÓET HEBBEN. Dit keer een aantal producten van Victoria’s Secret. Je weet wel, dat merk van de modeshows en lingerie. Voor wie het nog niet wist: het merk verkoopt ook beautyproducten. Waarom ik ineens een soortvan obsessie heb met een aantal producten leg ik je graag uit in dit artikel..

 

Het begon allemaal in augustus. Maandag 12 augustus 2013 om precies te zijn. Ik was op Schiphol met twee vriendinnen en we waren al achter de douane. Hoogste tijd om even langs Victoria’s Secret te gaan vond ik, want die zat daar sinds kort. Hup, met z´n drietjes richting VS. De winkel viel wat tegen (heel klein), maar ik vond wel een bodylotion die me toch zó ontzettend lekker rook, dat ik hem wel moest meenemen. Gelijk 20 euro armer, maar wel een prachtige bodylotion rijker.

Dit is hem. De Victoria’s Secret Angel Gold Fragrance Lotion. Is het geen beauty?

Ik maak geen grapje als ik zeg dat dit de lekkerste geur is die ik ooit in m’n leven heb geroken. Ik ben bloedserieus. Volgens VS zelf is het “a sexy blend of sparkling bergamot, lush gardenia and musk.”

De bodylotion is inmiddels voor de helft op, want ik gebruik hem vrij vaak. Ik besloot dus eens te Googelen om te kijken of ze de lotion überhaupt nog hadden (anders zou dit een grote wereldramp zijn namelijk) en of er misschien meer producten van waren.

Ik kon niet meteen vinden wat ik zocht op internet. Nu kan dat natuurlijk aan mijn Google-skills liggen, en om eerlijk te zijn denk ik ook dat dit het geval was. Ik werd steeds zenuwachtiger. ‘Straks hebben ze het niet meer!’ Dat zou natuurlijk niet zo fijn zijn. Zacht uitgedrukt.

Anyway, ik zocht en ik vond, want na een paar minuten ontdekte ik de volgende producten:

(link naar producten)

WAAAAAAAAAAAAH.

Ik was gigantisch blij dat er ook een Eau de Parfum en een Fragrance Mist bestaat. Het zal jullie vast niet verrassen dat ik beide producten heel, maar dan ook héél graag zou willen hebben.

Klein nadeel: de Eau de Parfum kost tussen de 45 en 59 dollar (omgerekend ongeveer tussen de 32 en 42 euro) en de Fragrance mist 20 dollar (ongeveer 18 euro). Op zich valt dat mee, zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld parfums van Givenchy of Jean Paul Gaultier. Maar toch, erg goedkoop is het niet.

Tot zover mijn obsessie voor de Victoria’s Secret Angel Gold producten. Ik kom waarschijnlijk over als een echte dramaqueen (ben ik stiekem ook), maar ik ben gewoon mega enthousiast. Gelukkig ben ik in mei jarig. *hint* Tot die tijd blijf ik wel kwijlen voor m’n computerbeeldscherm.

Heb jij wel eens gehad dat je een beautyproduct echt MOEST hebben? Tell me!