Ik heb een beetje een haat-liefderelatie met lingerie kopen. De ene keer heb ik zo wat leuks gevonden en past het allemaal perfect, en de andere keer vind ik maar weinig dingen leuk en zit het allemaal voor geen meter. Herkenbaar? Lingerie online bestellen kan zeker uitkomst bieden. Ik heb dit zelf nog nooit gedaan, maar ik kwam onlangs in aanraking met Six and Seven: een webshop die er op het eerste gezicht goed uit zag.

Six and Seven is opgericht in 2011 en bij hen kan je dus terecht voor het kopen van lingerie online. De slogan ‘Feel Loved’ staat voor het recht van elke vrouw om haar schooneid te onarmen en zich gemakkelijk en voldaan te voelen. Ik vind de shop er persoonlijk heel mooi en duidelijk uit zien. Vooral duidelijkheid vind ik altijd erg belangrijk, je hebt immers niks aan een webshop die moeilijk te navigeren is.

De shop verkoopt onder andere de volgende merken:

Naast mooie lingerie met kant en andere versiersels hebben ze ook sport bh’s. Deze kan je dus ook online bestellen via deze shop.

Hier onder een overzichtje van mijn favorieten:

Binnenkort valt er meer te lezen over Six and Seven, want ik heb inmiddels zelf ook een bestelling geplaatst!

Waar koop jij normaal gesproken lingerie?

Bron foto’s: 1