Een dagje later dan gepland vanwege mijn nieuwe lay-out, maar beter laat dan nooit toch? Het is weer eens tijd voor een diary! Vandaag neem ik je weer mee in mijn afgelopen week, en laat ik door middel van foto’s zien wat ik zoal gedaan heb. Kijk je mee?

Maandag

1. Dit was op Tweede Paasdag! De dag begon met een lekker paasontbijtje. 2. Later op de dag ging ik langs bij mijn opa in het ziekenhuis (hij heeft een bypassoperatie gehad, maar het gaat nu goed met hem) en ’s avonds at ik bij de moeder van mijn vriend. Was erg gezellig! Daarna hebben we nog een aflevering Game of Thrones gekeken, hier zijn we allebei namelijk com-pleet verslaafd aan!

Dinsdag

1. School time! Om een uur of 12 zat het er weer op. ’s Middags ging ik langs bij de gemeente om een nieuw paspoort aan te vragen. 2. Selfie! In de avond ging nog voor het eerst naar bodypump met mijn zusje. Wat een hel was dat, haha! Ik vond het niet zo leuk, dus ik houd het maar bij zumba en kick-fit. Ik heb hier geen foto’s van verder. :-)

Woensdag

1. Op naar de dokter voor een vaccinatie. Vorig jaar heb ik een hepatitis-A vaccinatie gekregen wegens mijn vakantie naar Sunny Beach, en omdat ik er nu weer eentje gehad heb ben ik voor 25 jaar beschermd hier tegen. 2. Daarna gelijk door naar school voor een hoorcollege psycholoogie. Daarna maakte ik thuis huiswerk tot laat.

Donderdag

1. Ontbijt! Daarna school 2. Selfie! 3. Mijn lieve katjes waren aan het genieten buiten, het was namelijk erg lekker weer! 4. ’s Avonds: GAME OF THRONES!

Vrijdag

1. Op vrijdag was ik vrij (lang leve mijn rooster), maar ik vond het maar een duf dagje. Ik heb mijn nagels vast gelakt voor Koningsdag en ben naar het dorp gefietst om een nieuwe foundation te kopen. 2. ‘s Avonds ging ik langs bij mijn opa in het ziekenhuis. Het ging een stuk beter met hem, dat was heel fijn!

Zaterdag

1. Ik ging op zaterdag naar Kingsday Festival in Amsterdam! Dit plaatje stuurde ik naar vriendinnen, ik vond hem zo grappig! 2. Ik ging met vriendinnetje Iris naar Amsterdam, vriendin Linda was daar al (want: studeert daar). Hier zie je main stage op het festival!. 3. Het was erg leuk en we hebben lekker geparty’d. Helaas ging de zon al vrij snel weg (om vervolgens niet meer terug te komen), maar dat mocht de pret niet drukken. 4. Yay!

Zondag

1.Ik sliep op zondag lekker uit en ik had echt heerlijk geslapen! Na een ontbijtje ging ik beginnen aan deze to-do-list. 2. Daarna muffins maken! Het werden sinaasappel muffins :) ’s Avonds kwam m’n vriend nog even gezellig langs (om o.a. de muffins te proefen, haha) en natuurlijk keken we weer twee afleveringen van… Game of Thrones!

 

Tot zover mijn week! Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt als ik eigenlijk zou willen, ik had eigenlijk nog wel meer dingen of andere dingen willen laten zien. Heb er gewoon niet zo aan gedacht! Sowieso maak ik best weinig foto’s de laatste tijd, ik maakte voorheen nog wel eens selfies maar zelfs dat is minder geworden. Ach ja, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen!

Tot het volgende diary artikel! X