Vorige maand schreef ik een stukje over lingerie bestellen bij de webshop Six and Seven. Ik schreef toen ook dat ik inmiddels zelf een bestelling had geplaatst. Niet veel later kreeg ik mijn bestelling binnen en het leek me wel leuk om te laten zien wat ik besteld heb!

Even een opfrisser nodig? Hier lees je mijn artikel van toen.

“Bij Six and Seven kan je dus terecht voor het kopen van lingerie online. De slogan ‘Feel Loved’ staat voor het recht van elke vrouw om haar schooneid te onarmen en zich gemakkelijk en voldaan te voelen. De shop verkoopt onder andere Calvin Klein, Marie Jo, Supertrash en nog veel meer! Naast mooie lingerie met kant en andere versiersels hebben ze ook sport bh’s. Deze kan je dus ook online bestellen via deze shop.”

Na een paar dagen kreeg ik mijn bestelling al binnen. Lekker snelle service dus! Ik heb een bh van DKNY Lingerie besteld, en wel deze:

Ik wilde graag nog iets met zwart hebben, want dat vind ik gewoon een mooie en neutrale kleur. Deze bh vond ik perfect! Ik houd wel van wat versiersels.

De bestelling kwam aan in een met zwart papier verpakte doos. Ik vond het er in ieder geval best chique uitzien. De doos zelf was glimmend zwart, en daar in zat de bh zelf.

Dit is de bh in het echt. Ik was blij verrast toen ik hem binnen kreeg, hij ziet er echt heel mooi uit. Ik vind alle kleine details vooral erg leuk. Zoals ook op de foto op de webshop te zien is zit er een soort ‘opening’ aan de voorkant in het midden, dat vind ik zelf erg leuk en apart. Daarnaast vind ik het panterprintje en de kleurencombinaties ook erg leuk. Zo’n panterprintje kan nog wel eens ordinair worden, maar bij deze bh vind ik dat zeker niet het geval.

Op de onderste foto zie je ook dat ‘DKNY’ op de bandjes staat. Dit zijn van die kleine dingetjes die het voor mij toch extra leuk maken allemaal. Oh, en het kant natuurlijk! Vind ik erg mooi.

De bh is eigenlijk wel een beetje zoals ik ‘m verwacht had. Hij zit goed en sluit mooi aan. Ik heb hem in ieder geval graag aan!

Over de service van Six and Seven ben ik te spreken: de bestelling werd vlot afgehandeld. Ook fijn: mocht je iets besteld hebben wat toch niet helemaal naar je zin is, kan  dit binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden.

Ja, ik ben erg blij met deze bh van Six and Seven! Ik vind het een fijne webshop en ik kan het iedereen aanraden.

Bestel jij wel eens lingerie online? Let me know!