In de winter kan je me blij maken met mooie donkere kleuren nagellak, maar zodra het voorjaarszonnetje doorkomt ga ik liever voor wat meer kleur. Het was de laatste weken over het algemeen erg lekker weer, en dus besloot ik dat ik mijn nagels ook wel een beetje vrolijk kon lakken.  Ik ging voor een koraalkleurtje in combinatie met een icy topcoat.

Gebruikte nagellak:

Deze koraalkleur van Catrice is echt een favoriet zomerkleurtje van mij. Ik was hem eigenlijk een beetje vergeten, maar ik ben nu weer helemaal fan. De Icy Topcoat van Flormar had ik nog niet eerder gebruikt, dus het leek me wel leuk om hem met koraal te combineren. Het eindresultaat vond ik verrassend leuk. Lekker vrolijk en zomers!

Terwijl ik dit typ heb ik de nagellak al voor dag 7 (precies een week dus) op mijn nagels zitten. Op wat mini beschadigingen na zit de lak er nog perfect op. Had ik niet helemaal verwacht, maar het is natuurlijk wel een fijne bijkomstigheid. Ik denk dat het door de topcoat komt. :-)

Wat vind jij van deze NOTD?