Ik heb even getwijfeld of ik deze shoplog in videovorm zou gaan doen, maar ik heb toch besloten om mijn geshopte spullen in een artikel te laten zien. Dit leek me even het beste omdat ik nog op zoek ben naar een nieuwe videocamera. Anyway, ik ging onlangs shoppen met mijn moeder in Zoetermeer en daar kocht ik een aantal leuke dingen! Lees snel verder voor onder andere mijn Primark aankopen..

Primark zit sinds kort in Zoetermeer en ik had er goede verhalen over gehoord. Ik ben al eerder in Rotterdam bij Primark geweest (meerdere keren), maar ik vind het daar altijd verschrikkelijk druk en rommelig. Nee, echt geen fijne zaak. Gelukkig zag de winkel in Zoetermeer er een stuk beter uit, en ook was het stukken minder druk. Wat een verademing!

 

Shirt – € 7,00 – Primark

‘Coutoure not war’ staat er op dit shirt, en dat vond ik eigenlijk best een leuk tekstje. De bloemen op de achtergrond vind ik erg leuk, en verder is het shirt zwart en dus heel basic. Die kan ik wel goed combineren! Het model is wat anders dan ik gewend ben, zo zijn de mouwen wat langer en de hals wat hoger, maar ik vond hem wel leuk.

 

Shirt – € 10,00 – Primark

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik al ongeveer twee jaar op zoek was naar een leuk Guns ‘N Roses shirt. Ook al is de band nu lang niet meer zo leuk als vroeger (JA ik was er nog niet eens toen ze bekend werden, maar ik vind de nummers uit die tijd geweldig), ik wilde toch graag een shirt van ze. Deze is wel naar m’n zin, alleen vind ik de hals wat te hoog, dus misschien maak ik die zelf nog wat wijder. Hoe weet ik nog niet precies, dus tips zijn meer dan welkom. >:D

 

Playsuit – € 7,00 – Primark

Een pop in de etalage had deze playsuit aan, en toen vond ik ‘m direct al leuk. In de winkel liep ik er ook tegenaan en ik besloot hem te passen. Hij stond verrassend leuk! Ik moest even wennen, want hij valt wat losjes en ik heb dan altijd het idee dat ik een enorme kont er in heb. Volgens mijn moeder viel het echt wel mee, en dus kocht ik hem. Ik vind vooral het printje echt heel erg leuk.

 

Jurkje – € 13,00- Primark

EEN JURKJE, DAMES EN HEREN! Ik koop niet vaak jurkjes omdat ik nooit leuke vind die mij ook nog eens goed staan, maar ik heb er nu dus weer eentje aan mijn garderobe kunnen toevoegen. Yay! Ik heb nu al een stuk of 6 jurkjes voor aankomende zomer. Deze leek me in eerste instantie nogal tuttig (door de print en het stofje), maar toen ik hem aan had vond ik dat eigenlijk niet meer. Hij stond -als ik dat zo even mag zeggen- heel goed en benadrukt precies mijn taille. Topstuk!

 

Huispak ❤ – € 9,00 & € 8,00 – Primark

Een heerlijke broek om in te chillen en een bijpassend vest: wat wil een mens nog meer? Ik ben van mening dat je niet genoeg comfy outfits kan hebben, dus ik ben vanzelfsprekend ook weer erg blij met dit pak! Om eerlijk te zijn voel ik me wel een beetje Barbie als ik dit draag, maar het zit me toch lékker. Het liefst loop ik er de hele dag in rond.

 

Sokken – € 3,50 – Primark

Mijn sokken verdwijnen altijd (bij mijn zusje in haar kast, of God mag weten waar nog meer), dus kon ik wel wat nieuwe gebruiken. Deze vond ik wel leuk!

 

Tasje – € 5,00 – Primark

Ik had niet bepaald een nieuw tasje nodig, maar toen ik deze voor vijf euries zag hangen wilde ik die wel graag hebben. Ik heb zo’n zelfde soort tasje voor uitgaan en dergelijke, maar die is van mijn moeder geweest en die heeft z’n beste tijd wel gehad. Deze heeft twee vakjes en een handige sluiting. Super handy!

 

Schoenen – €39,99 – Nelson

Hier ben ik denk ik zowat nog het meest blij mee! Ik wilde graag nog een paar leuke gympen of iets dergelijks voor in het voorjaar. Ik heb All Stars en ik heb Vans, maar die All Stars zijn helemaal versleten en die Vans zijn zwart. Vind ik niet altijd leuk om in het voorjaar te dragen. Deze schoenen zijn perfect! Ik vind ze echt gaaf, en ik kan ze ook goed combineren. Vaak heb ik wel zwart of zilver aan (sieraden dan), dus dan matchen ze perfect.

Tot zover mijn shoplog! Ik ben echt superblij met alles wat ik heb gekocht. :-) Zoetermeer is zeker een aanrader, er zitten lekker veel winkels waaronder dus een hele fijne Primark!