Ik ben lekker een weekje vrij geweest van school (omdat: geen herkansingen, yay) en dus had ik lekker de tijd om blogs af te gaan. Ergens op het wereldwijde web vond ik een wel heel toepasselijke tag: The Beautyblogger Tag. Ik besloot hem ook in te vullen. Lees je mee?

 1. Is jouw haar van nature stijl of gekruld?
Ik heb geen stijl haar en het krult ook niet echt, het zit er een beetje tussenin. Je kan wel zeggen dat ik een slag in mijn haar heb, maar meestal föhn ik die er uit.

2. Verf jij je haar zelf of ga je naar een salon?
Mijn haar laat ik verven door een vriendin van mijn moeder, zij is kapster. Dit doet me er aan denken dat ik binnenkort maar weer eens langs moet gaan. :-)

3. Hoe vaak wissel jij van nagellak?
Ik lak ongeveer twee tot drie keer per week mijn nagels. Meestal blijft de lak wel een paar dagen mooi, dus dan vind ik het zonde om ze al na één of twee dagen opnieuw te lakken.

4. Hoe lang doe jij over je make-up?
Als ik haast heb: 15 minuten, en als ik geen haast heb: al snel een half uurtje denk ik.

5. Draag je elke dag een ‘full face’ make-up?
Als ik de deur uit ga meestal wel, ja.

6. Verzamel jij make-up of koop je alleen iets als je het nodig hebt?
Hm, dit vind ik een lastige vraag! Als je mijn lipstick- en lipglosscollectie zou zien kan je wel stellen dat ik het verzamel. Ik koop meestal pas iets als ik het nodig heb, maar ik betrap mezelf er ook wel op dat ik bijvoorbeeld al een nieuwe poeder koop terwijl de oude voorlopig nog niet op is.. ;-)

7. Zou je de deur uit gaan zonder make-up?
Ja, dat vind ik geen probleem. Ik voel me dan wel ‘kaal’, en ben me erg bewust van het feit dat ik geen make-up op heb, maar ik word er niet echt onzeker van.

8. Hoeveel high-end producten heb je?
Onder ‘high-end’ versta ik echt Chanel, Dior enz. Geen MAC dus. Ik denk dat ik dan uit kom op ongeveer 5 tot 8 producten.

9. Hoe laat sta je op en ga je naar bed?
Ik probeer altijd minimaal acht uur te slapen, en omdat mijn schooltijden niet elke dag hetzelfde zijn verschilt het hoe laat ik op sta en ga slapen. Ik lig meestal wel rond een uur of 11 in bed en ’s ochtends sta ik meestal rond een uur of 7 of 8 op.

10. Ben je rechts of links?
Ik ben rechts.

11. Hoe lang ben je?
Als ik mijn identiteitsbewijs moet geloven ben ik 1.72 meter lang!

12. Lees jij comments op andere blogs?
Ja, vaak wel. Ik ben altijd wel benieuwd wat anderen te zeggen hebben.

13. Hoe is je blognaam ontstaan?
Kom, we gaan even terug naar 2009! Ik had toen een lijstje gemaakt met mogelijke blognamen, en uiteindelijk werd het dus ‘Pink Sensation’. Pink staat voor roze, en dus meiden. Sensation betekent natuurlijk ‘sensatie’. Eigenlijk is het dus ‘meiden sensatie’. Al realiseer ik me nu dat ‘meiden sensatie’ een beetje kinderlijk klinkt, haha. Voor een blogger die bijna 20 wordt.. Ach ja!

14. Scheld je wel eens?
Genoeg, hehe.

15. Wat ga je de rest van de dag doen?
Terwijl ik dit typ ben ik nog vrij van school. Om half 1 ga ik werken tot een uur of 5, en daarna ga ik langs bij m’n vriend!

 

Dat was de beautyblogger tag! Neem hem gerust over als je ‘m leuk vindt. :-)

Bron foto 1