Winged eyeliner en een koraalkleurige lipstick, dat was even kort samengevat een look die ik ergens vorige week droeg. Deze look lijkt heel erg op mijn ‘everyday make-up’, maar het is toch net even wat anders geworden. Om deze reden leek het me wel leuk om er eens foto’s van te maken! Kijk je mee naar deze Face Of The Day?

Mijn ‘everyday make-up’ bestaat tegenwoordig uit bijna alleen nog maar budget producten. Zo was ik een paar jaar terug helemaal klaar met goedkope merken, zo heb ik ze nu weer helemaal gevonden. Natuurlijk vind ik niet alle producten van budgetmerken even goed, maar ik heb nu wel een paar favorieten gevonden!

De producten die ik voor deze look gebruikt heb vind je hieronder.

Er missen wel wat standaard producten op deze foto, dus ik zal hieronder nog even de producten noemen:

  • Catrice All Matt Plus foundation
  • Inglot cream concealer
  • Essence all about matt! compact powder
  • Sisley L’Orchidée highlighter blush
  • Catrice oogschaduw in ‘Pure Chrome’ (niet meer te koop)
  • Flormar waterproof eyeliner in zwart
  • Catrice Glamour Doll mascara in zwart
  • Catrice Eye Brow Stylist Date With Ash-ton
  • Hema transparante wenkbrauwgel
  • GOSH Velvet Touch lipstick in Shocking Coral

 Ja, ik vond dit best een geslaagde look! Ik zou echt wat meer lipstick moeten dragen, de laatste tijd vind ik het wel best wat lipproducten betreft. Het gaat er vaak zo snel af en als het waait dan blijft mijn haar plakken tijdens het fietsen. Misschien moet ik nog even snel goede voornemens maken voor dit jaar, haha.

Trouwens, ik heb nog steeds af en toe moeite met winged liner aan allebei de kanten gelijk te maken. Ik ben vast niet de enige die dit heeft! Misschien ga ik er binnenkort wel even wat tips over opzoeken, en wellicht delen op Pink Sensation.

Wat is jouw everyday look?