Mijn liefde voor glitternagellak is het afgelopen jaar flink gegroeid, en om deze reden heb ik de afgelopen tijd veel nieuwe exemplaren aangeschaft. Iedere keer als ik glitternagellak tegen kom in een winkel MOET ik deze nader bekijken en soms ook zelfs kopen. Ik houd gewoon erg van glitters! Mijn collectie is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 25 lakjes, dus het leek me wel leuk om deze eens te laten zien.

Ik heb de lakjes gesorteerd op merk, en ik heb ook gelijk de links naar het bijbehorende artikel vermeld.
Dit leek me wel handig!

Catrice

The Big Bling TheoryBRIGHTsmaid (Luxury Lacquers). Royal REDding, Oyster & Champagne (Crushed Crystals)

I’m Dynamite, Gold Leaf Topcoat (LE), Kitch Me If You Can, Glitterazzi, Strawberry BAYquiri (Luxury Lacquer)

Essence

Circus Confetti, Hello Holo, Glorius Aquarius, Rock ‘N Roll

Get The Party Started, Crack Me! Pearly Pink,  Party Time, Time For Romance

Fogan Cosmetics

09, 20, 18

Diversen

White Splatter (Maybelline), Frosted Rose (Gosh), When Monkeys Fly! (OPI), GL01 (Flormar), 11 (Yes Love)

.

Dit is dus mijn collectie op dit moment! De meeste lakjes heb ik de afgelopen maanden gekocht, zoals de Luxury Lacquers en Crushed Crystals lakken van Catrice. Maar ook de lakjes van Gosh en Maybelline heb ik recent aangeschaft, dus die zijn nog vrij nieuw.

Favoriete merk: Catrice (maar Essence komt ook in de buurt!)
Meest hysterische lak: OPI – When Monkey’s Fly
Meest recente aankoop: Maybelline – White Splatter
Ik draag momenteel: Essence – Get The Party Started

Extra tip:

Ik weet het: glitternagellak is best vervelend om er weer af te halen. Er is echter een trucje, namelijk de truc met remover, watjes en aluminiumfolie. Ik heb het vast al eens uitgelegd op Pink Sensation, maar ik vertel het hier nog maar eens: je doordrenkt een watje met remover, legt deze op de nagel en wikkelt deze vervolgens in aluminiumfolie. Even een minuut of 5 laten intrekken, en je kan de glitters er zo af vegen! :-)

 Ben jij ook zo dol op glitternagellak?