Zijn jullie al bekend met de cosmetica van Flormar Cosmetics? Mocht je het merk nog niet kennen en toevallig eens in Amsterdam zijn: ga zeker even langs bij de winkel aan de Kalverstraat! Ik heb inmiddels al een paar keer  over Flormar geschreven en ik ben tot nu toe erg positief. Ze hebben vooral lekker veel nagellak, en vandaag is het weer tijd om er eentje te laten zien. Ik heb dit keer een mintgroene matte nagellak voor jullie in petto.

Ik ben erg tevreden over deze matte nagellak! Zoals te zien is op de foto’s dekt de lak goed (ik draag hier drie laagjes) en is het resultaat inderdaad erg mat. De nagellak heeft bij mij een dag of drie perfect op mijn nagels gezeten, daarna kreeg ik wel wat last van tipwear.

Ook merkte ik na een paar dagen dat de lak wat minder mat was geworden, houd hier rekening mee als je je nagels voor een speciale gelegenheid mat lakt! Na een paar dagen ging het bij mij weer lichtjes glanzen. Ik vond dit wel een beetje jammer, maar de kleur maakt gelukkig veel goed. Het is echt een mooie kleur mintgroen vind ik. Best wel een aanrader dus!

De Flormar Matte Nail Enamel kost ongeveer drie euro en is te koop in de winkel aan de Kalverstraat te Amsterdam.

Houd jij van matte nagellak?