Soms heb je zo’n periode waarin je vooral naar dezelfde producten grijpt, want ze zijn makkelijk in gebruik, doen hun werk gewoon ontzettend goed of zijn lekker budget geprijsd. Vandaag laat ik vijf producten zien die ik op dit moment heel graag gebruik. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Essence All About Matt fixing compact powder

Van alle poeders die ik door de jaren heen geprobeerd heb is deze toch wel de beste in de categorie ‘budget’. Dit poeder van Essence kost nog geen drie euro maar fixeert mijn make-up perfect en houdt mijn gezicht gedurende de dag lekker mat. Super fijn dus! Het mooiste van alles is natuurlijk de prijs, want het poeder kost maar € 2,99. Lees hier mijn review.

Demak’Up Eyepads Sensitive

Deze eyepads kreeg ik toegestuurd om te testen, maar inmiddels heb ik zelf ook een doosje gekocht. Toen ik dit voor het eerst gebruikte merkte ik het al: totaal geen irritatie bij mijn ogen. Voorheen gebruikte ik dezelfde soort pads van Kruidvat eigen merk, en dat werkte prima, maar deze zijn een stuk fijner. Deze zijn van katoen en voelen lekker zacht aan, en daarbij komt dus dat mijn ogen (en de huid er omheen) niet geïrriteerd raken. Oh ja: mijn make-up gaat er goed vanaf, dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk! Kost ongeveer € 3,70.

L’Oréal Paris Elnett Heat Protection

Toen mijn haar een paar maanden terug ineens op sommige stukjes afbrak en beschadigd raakte, leek het me wel noodzakelijk om een hittebeschermer te gaan gebruiken. Dat ik dat niet eerder gedaan had! Deze spray van L’Oréal is makkelijk te verdelen over je hele haar en zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt tegen de hitte van een föhn of haartang. Ook fijn: het ruikt erg lekker! Kost ongeveer € 7,00.

Nivea Oil & Gel

Dit is zo’n leuke douchegel! In de Nivea Oil & Gel gels zitten kleine bolletjes olie die kapot gaan wanneer je deze in de huid masseert! Ik heb twee versies geprobeerd, namelijk Water Lilly en Hawaï Flower (niet op de foto), en ik vind ze allebei erg fijn. Ze schuimen goed en ruiken lekker. Kost een euro of 4 als ik het goed heb!

Yves Rocher Elixir 7.9 nachtcrème

Nachtcrème is een typisch product waarvan ik het eerst niet nodig vond om te gebruiken. Mijn huid zag er prima uit met alleen goede reinigingsproducten en een dagcrème. Toch ben ik hier wel een beetje van teruggekomen, want tegenwoordig gebruik ik zo nu en dan, jawel, nachtcrème. Deze van  Yves Rocher maakt mijn huid lekker zacht en ruikt erg lekker. Lees hier mijn review.

Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment?