Ik ben bijna jarig én het weer wordt steeds beter, dus het is weer tijd voor een nieuwe wishlist!

1. H&M rokje (€ 9,95) – Dit rokje van H&M kwam ik tegen in de winkel, maar ik liet hem hangen. Toen ik later eens op de webshop keek vond vond ik ‘m toch wel erg leuk, dus wie weet dat ik deze nog ga aanschaffen. Ik vind de vrolijke kleurtjes erg leuk, die kan ik in de zomer goed combineren met andere kledingstukken.

2. Converse All Stars in zwart (€ 69,95) – In mijn vorige wishlist liet ik al weten dat ik graag zwarte All Stars wilde hebben, en ik kan jullie vertellen dat ik ze nog steeds niet gekocht heb! Ik twijfelde een beetje of ik ze zou nemen of niet, maar ik zou eigenlijk niet moeten zeuren ze gewoon moeten kopen. Ik wil ze al heel lang namelijk!

3. Broek met kleurtjes (€ 24,95) – In het voorjaar/de zomer draag ik niet zo graag donkere broeken, ik houd dan meer van licht. Ik heb wel al een witte broek en een lichtblauwe, maar er mag nog wel iets aan toegevoegd worden met kleur. Deze broek van CoolCat vind ik erg leuk, maar ik heb hem al eens in de winkel gepast en hij stond voor geen meter. Bummer! Toch vind ik ‘m nog erg leuk, ik hoop dat ik ergens nog iets soortgelijks kan vinden.

4. Handtas (€ 19,90 en € 16,90) – Deze twee handtassen zijn van Van Haren en ik vind ze allebei ontzettend leuk! Ik heb een nieuwe handtas nodig omdat de mijne dateert uit begin 2012, en aangezien ik hem héél vaak gebruikt heb is hij wel een beetje op z’n eind. Deze twee vind ik dus erg leuk! Ze kosten € 19,90 en € 16,90. Geen geld als je het mij vraagt.

Wat staat er op jouw wishlist?