Het festivalseizoen komt er weer aan, en dat betekent dat de winkels ook weer vol liggen met leuke festival items! Ik vind het altijd wel leuk om een beetje werk te maken van m’n festival outfit, dus ik ging alvast aan de slag en maakte wat collages ter inspiratie. Kijk je mee?

V&D

V&D heeft dit jaar een speciale collectie, geheel geïnspireerd op het festivalseizoen. Daar zaten zeker wat leuke dingen tussen vond ik! Hieronder zie je een selectie die ik heb gemaakt. Ik vind vooral het yolo shirt erg leuk, ook al is de term ‘yolo’ eigenlijk alweer een beetje uit. De bril vind ik persoonlijk ook erg leuk, ik weet zeker dat zoiets je outfit af maakt!

Van links naar rechts:
New Look jurk –  New Look jumpsuitSOHO top
LIV zonnebril Lyla Lyla sjaal

Zalando

Tijdens mijn zoektocht naar leuke items kwam ik op Zalando ook wat leuke items tegen! Deze vond ik ook wel de moeite waard om te delen. Vooral de sneakers van Converse vind ik erg leuk (ze staan al eeuwen op mijn wishlist – misschien moet ik ze toch maar eens kopen) en ook de rok vind ik érg leuk. En ook helemaal hip op dit moment.

Van links naar rechts:
Mint&Berry top Bailey of Hollywood hoed
Converse sneakersEven&Odd rok
Le Specs zonnebril 

Primark

Ook Primark heeft een speciale festivalcollectie. Helaas heeft Primark geen webshop, dus om de items beter te kunnen zien zal je naar een filiaal af moeten reizen. Is ook wel weer handig, want dan kan je alles meteen passen! Ik vind vooral de playsuit erg leuk, de kleuren passen naar mijn mening goed bij elkaar en het ziet er gewoon erg vrolijk uit!

Zo, ik heb inmiddels genoeg inspiratie. Ik hoop dat jullie ook iets hebben aan deze collages! Ik heb zelf drie festivals op de planning staan, namelijk Parkpop, Tik Tak Festival en Mysteryland. Ik heb er al erg veel zin in! Oh, en ik ben al op Kingsday Festival geweest dit jaar, dat was ook erg leuk. Hopelijk wordt het op alle dagen lekker weer.

Ga jij nog naar festivals dit jaar?

Bron bovenste foto: Primark