Lipsticks: ik kan er geen genoeg van krijgen. Tot een jaar of drie geleden werd ik echt niet warm van mooie lipsticks, maar nu draag ik het echt veel liever dan lipgloss. Tijdens een bezoekje aan Flormar in Amsterdam kwam ik een mooi exemplaar tegen, namelijk de Deluxe Cashmere Stylo lipstick. Ik besloot dat ik wel een gokje kon wagen en dus nam ik er eentje mee in een berry kleurtje.

De Deluxe Cashmere Stylo lipsticks zitten in een goudkleurige huls met daar op wat informatie over het product. Ziet er goed uit wat mij betreft!

De lipstick zelf vind ik ook erg mooi. Ik vind het leuk dat de lipstick wat anders afgesneden is dan normaal, het ziet er wel chique uit vind ik. Pluspunt! De officiële kleur van deze lipstick is DC27. Best jammer dat Flormar geen leuke namen verzint voor hun producten, dat onthoudt natuurlijk een stuk makkelijker!

Na één keer gebruiken merk ik het al: met de pigmentatie van deze lipstick zit het wel goed! Er komt lekker veel kleur vanaf, en binnen no time zijn mijn lippen paars/roze gekleurd. Ik vind het moeilijk om te zegen welke kleur het nou precies is. Is het roze, of neigt het toch meer naar paars? Ik denk dat berry of terwijl een bessenkleur het dichtste in de buurt komt. Wat vinden jullie?

De lipstick is lekker romig en smeert goed uit. Om het zo perfect mogelijk aan te brengen gebruik ik wel een kwastje, want met de lipstick zelf kan je niet héél precies werken vind ik. Dit komt natuurlijk door de manier waarop ‘ie afgesneden is.

Zoals je ziet: lekker veel pigment!

Het is me opgevallen dat de lipstick bijzonder lang blijft zitten! Ik besloot de lipstick te testen vlak voor een avondmaaltijd. Omdat ik me toch ergerde aan de lipstick haalde ik het eraf met een keukenpapiertje. Na een complete maaltijd waren mijn lippen nog steeds licht gekleurd! Een avondmaaltijd zou hij dus voor het grootste gedeelte wel overleven. Pluspunt!

Conclusie: ik ben erg tevreden over deze lipstick van Flormar! De kleur is misschien een beetje donker voor deze tijd van het jaar, maar ik weet zeker dat ik ‘m in de winter veel ga gebruiken. Trouwens, ik ben tot nu toe nog geen producten van Flormar tegen gekomen die me echt tegenvielen, best bijzonder eigenlijk. Ik raad je aan om zeker even langs te gaan als je in Amsterdam bent!

Flormar Cosmetics bevindt zich aan de Kalverstraat in Amsterdam en de Deluxe Cashmere Stylo lipstick kost € 6,95 per stuk.