Zoals je misschien wel gelezen hebt op mijn blog was ik eind mei jarig. Op zaterdagavond had ik wat vrienden uitgenodigd om alvast mijn verjaardag in te luiden, en dat was erg gezellig! Vandaag laat ik je mijn look zien van die avond.

Helaas heb ik geen volledige outfit foto, maar op de foto’s zie je wel de kleuren mijn blouseje. Ik had een blouse aan met allemaal felle kleurtjes, die ik vorig jaar kocht in Portugal. Je ziet oranje, groen/geel, blauw, wit en zwart. Ik ontdekte dit kledingstuk ineens en het leek me wel leuk om deze aan te doen! Natuurlijk stemde ik mijn make-up er een beetje op af.

Het werd geen feloranje oogschaduw hoor, dat was me net even teveel van het goede. ;-) Ik besloot mijn oogmake-up rustig te houden door neutrale kleuren te gebruiken, maar besloot wel een felle lipstick te gebruiken.

Gebruikte producten:

  • Foundation | Catrice All Matt Plus
  • Concealer | Inglot cream concealer
  • Poeder | Rimmel London
  • Blush/bronzer | Kiko Bronzing Blush
  • Highlighter | Essence (niet meer te koop)
  • Wenkbrauwpotlood | Catrice Eye Brow Stylist Date With Ash-ton
  • Wenkbrauwgel| Hema transparante wenkbrauwgel

Het was uiteindelijk een supergezellige avond en mijn make-up bleef ook nog eens goed zitten. ;-) Op zondag vierde ik mijn verjaardag voor familie en dat was ook een erg leuke dag. Al met al heb ik een superverjaardag gehad!