Terwijl ik dit tik is het 19 juni, 16.44 uur. Ik heb zojuist mijn laatste tentamen van dit schooljaar gemaakt en dat betekent dat ik min of meer vakantie heb! Wat een raar gevoel is dat zeg. Om eerlijk te zijn heb ik nog niet het idee dat ik nu niet meer hoef te leren. Het is nog even afwachten of ik alle vakken daadwerkelijk gehaald heb (anders mag ik fijn nog iets herkansen), maar voor nu is het even klaar met leren. Heerlijk! Tijd voor een persoonlijke update.

Geen idee welke opleiding ik doe? Je leest het hier!

De afgelopen twee weken heb ik tentamens gehad, dus je kan wel zeggen dat ik al een aantal weken druk bezig was met leren. Ik had dit laatste blok vier tentamens om te maken, en daarbij twee portfolio’s/verslagen om in te leveren. Ik moet zeggen dat het soms best pittig was, maar het was ergens ook wel te doen. Alle opdrachten heb ik netjes op tijd ingeleverd (eentje is sowieso voldoende) en mijn tentamens gingen denk ik ook wel goed. Twee van de vier heb ik er in ieder geval al gehaald! Dat is natuurlijk erg fijn om alvast te weten.

Ik durf niet zo hard meer te roepen of een tentamen goed ging of niet. Vorig blok dacht ik een tentamen wel goed gemaakt te hebben: bleek ik een 5,3 te hebben. Beetje jammer! Gelukkig kon ik dit nog ophalen tijdens de toetsinzage, want de docente bleek een vraag niet goed te hebben nagekeken. Toen werd m’n cijfer dus alsnog een voldoende! Ik kan nog steeds zeggen dat ik heel dit schooljaar nog geen herkansingen heb gehad. :-)

Tussendoor heb ik de laatste tijd ook wat leuke dingen gedaan hoor. Zo heb ik gezellig gewinkeld met mijn moeder, lekker gebarbecued toen het weer nog mooi was, uit eten geweest met m’n vriend en afgelopen woensdag heb ik Nederland – Australië gekeken op het Museumplein in Amsterdam!

De komende weken heb ik, ondanks dat ik ga werken, lekker veel vrije tijd en dat betekent dat ik wat plannen heb voor Pink Sensation. Even kort op een rijtje:

  • Ik heb (weer) een nieuwe lay-out gemaakt. Deze heb ik pas een paar maanden, maar ik vind ‘m iets te druk. Er komt dus iets nieuws aan! Het zal niet drastisch anders zijn, maar gewoon net even wat frisser.
  • Ik wil weer video’s gaan maken. Mijn YouTube kanaal ligt nogal stil de laatste maanden, en dat vind ik eigenlijk helemaal niet leuk. Er komen dus sowieso filmpjes aan!
  • Naast beauty en make-up vind ik het ook leuk om over recepten en fashion te schrijven. Wellicht dat ik hier wat meer over ga schrijven.
  • En verder natuurlijk zoals vanouds: nagellak swatches, make-uplooks, reviews enzovoorts!

Ik ga bloggen wanneer het me uitkomt, dus ik kan niet beloven dat er iedere dag iets nieuws te lezen valt, maar ik ga wel mijn best doen om alles weer lekker op te pakken. En daarnaast natuurlijk lekker vakantie vieren, zodra ik voldoendes heb voor al m’n vakken!

xxx,
Melissa