Kennen jullie de schoenen van het merk Clarks al? Ik moet zeggen dat ik er tot voor kort nog niet van gehoord had. Misschien is het tijd dat ik in de leer ga bij wat fashionbloggers, want het merk bestaat al sinds 1825 en is al jaren erg populair. Vandaag heb ik een tip voor jullie, want op dit moment loopt er een actie bij Clarks waarmee je vijftien euro korting kan krijgen!

Misschien ken je het merk wel van de ‘Desert Boots’, dit zijn veruit de meest populaire schoenen van het merk. Persoonlijk vind ik deze schoenen niet zo leuk, maar ik heb in de webshop wel veel andere leuke schoenen gevonden! Hieronder zie je een selectie van mijn favorieten.

Klik hier voor de kortingscode waarmee je €15,00 korting kan krijgen bij Clarks! Hierbij moet wel vermeld worden dat de korting pas geldt wanneer je iets besteld wat boven de honderd euro kost, maar omdat Clarks over het algemeen wat duurder merk is kom je daar al snel aan. En zo bespaar je dus mooi vijftien euro!

Ga jij gebruik maken van deze korting?

Gesponsorde post