Leuke sieraden kunnen je outfit helemaal af maken vind ik, en daarom draag ik ze ook elke dag. Onlangs merkte ik dat ik bepaalde items steeds weer opnieuw droeg, waardoor het dus eigenlijk mijn vaste sieraden zijn geworden, of terwijl mijn everyday sieraden. Vandaag laat ik ze zien!

Horloge

Als je mijn blog al wat langer volgt heb je dit horloge misschien wel eens voorbij zien komen. Het is een horloge van Guess en ik heb hem inmiddels alweer dik twee jaar. Nog steeds ziet hij er prima uit! Mag ook wel voor die prijs. ;-) Ik vind het nog steeds een erg leuk horloge en draag hem echt elke dag. Hij komt van V&D.

Armbanden

Deze armbanden pak ik sinds kort wat vaker. Ik wissel wel vaak van armbanden hoor, maar deze draag ik nu dus wat meer. De bovenste heb ik gekocht bij V&D, nog niet zo lang geleden. Ik vind ‘m erg leuk! Hij lijkt wat op de populaire Buddha to Buddha armbanden, maar deze is een stuk voordeliger. Ik hoop dat hij nog lang mooi blijft. De onderste armband kocht ik in Portugal, bij een schattig sieradenwinkeltje genaamd ‘Destiny’. Hij koste maar een paar euro en de steentjes fonkelen altijd mooi!

Oorbellen

Ik heb iedere dag andere oorbellen in, maar deze draag ik op dit moment graag. Ik weet niet meer waar ze vandaan komen, ik dacht van Bijou Brigitte, maar dit weet ik niet zeker. Anyway, ik heb deze oorbellen de laatste tijd veel gedragen. Ze zijn lekker groot maar wel een beetje zwaar, om deze reden draag ik ze niet élke dag.

Ring

Deze ring is ook al eens langs gekomen op Pink Sensation, lees dit artikel maar eens. Hij past niet zo goed bij mijn andere sieraden qua kleur, maar ik draag hem toch. Dit is zo ongeveer mijn meest kostbare bezit omdat ik hem van mijn oma heb gehad vlak voordat ze stierf. Ik quote mezelf even uit dat artikel:

Waarom is deze ring zo belangrijk voor mij? Dat is hij omdat ik hem kreeg van mijn oma, een paar dagen voordat ze stierf aan kanker. Ze wilde mij de ring al een paar jaar eerder geven, maar ik was toen pas een jaar of 12 en ik was bang dat ik hem zou verliezen. Om deze reden wilde ik hem toen nog niet. Toen bekend werd dat ze zou sterven wilde ik hem wél heel graag hebben, en zodoende heeft ze hem alsnog gegeven op haar sterfbed. De ring is al behoorlijk oud, omdat mijn oma hem voor haar 18e verjaardag kreeg.

 

Tot zover mijn everyday sieraden van dit moment! Voor het mooie ben ik nog op zoek naar wat kleinere oorbellen, het liefst ook in zilver, die best wat duurder mogen zijn zodat ze lang meegaan. Ik heb de perfecte alleen nog niet gevonden. Tips zijn welkom. :-)

Wat is jouw everyday sieraad?