Op mijn verlanglijstje stond al langere tijd een nieuwe handtas en een bijpassende portemonnee. Ik gebruikte één bepaalde tas vrij vaak en die was helemaal versleten, en hetzelfde gold ook voor mijn portemonnee. Het was niet veel meer allemaal. Op mijn verjaardag werden mijn wensen vervuld en sindsdien heb ik dus een nieuwe tas en portemonnee! Ik vind ze heel mooi, dus het leek me leuk om ze eens te laten zien.

De tas en portemonnee hebben een aardig stukje moeten reizen, want ze komen namelijk uit Londen. Mijn moeder was daar toevallig en whatsappte me toen of ik dit setje wat vond. Ik vond ze allebei gelijk heel leuk! Ze komen van een winkel genaamd Aldo. Ze hebben ook een website, en die is zeker de moeite waard! Ik heb een beetje rond zitten snuffelen en zag meteen al heel veel leuke dingen. Klik hier voor de website.

Dit zijn ze dan: mijn tas en portemonnee! Ze passen erg goed bij elkaar en dat vind ik ontzettend leuk, ik houd er namelijk wel van als dingen matchen.

De tas is van glad synthetisch materiaal en heeft aan de binnenkant verschillende vakken. Erg handig natuurlijk! Ik vind vooral de strik erg leuk, dit maakt het in mijn ogen een wat meer speciale tas.

Met de portemonnee ben ik ook erg blij: deze is perfect qua vorm en kleuren en bevat lekker veel ruimte voor pasjes. Maar briefgeld kan ik er natuurlijk ook in kwijt. Al met al een fijne portemonnee.

 

Wanneer ik weer eens in Londen ben weet ik wel naar welke winkel ik graag wil! Ik had nog nooit van deze keten gehoord maar ze hebben er echt leuke dingen. Met deze tas en portemonnee kan ik in ieder geval weer even vooruit. :-)

Wat voor tas of portemonnee heb jij?