Ik vertelde je laatst al over mijn fascinatie voor glitternagellak toen ik mijn glitternagellak stash liet zien. Er kwam toen een lakje voorbij van Essence met de naam ‘Get The Party Started’. Het is één van de nieuwste lakjes in mijn collectie, dus ik had de lak nog niet eerder gedragen. Vandaag is het tijd voor een Nail Of The Day!

Get The Party Started is een lak met veel beigetinten en ook met een beetje paars er in. De kleuren spraken me meteen aan! De lak bevat een kleine shimmer-achtige glitter in goud, en daarnaast nog grotere glitters in de kleuren zilver, roségoud en paars. Een nagellak met veel verschillende kleuren dus!

Op de foto’s draag ik twee laagjes Get This Party Started.

Ik combineerde de glitterlak met een nudekleurtje van OPI, namelijk: Did You ‘ear About Van Gogh? Deze lak kwam uit de OPI Holland collectie en is voor zover ik weet niet meer te koop. Het is een heel naturel creamy kleurtje, zo knallen de glitters er lekker vanaf. Met een paarse kleur had het geheel ook mooi geweest denk ik.

Ja, ik vind dit wel een leuke combo! Toch denk ik dat ik Get The Party Started volgende keer met een andere basislak zal combineren, met wat meer kleur! Ik denk dat dit paars zal worden of iets dergelijks. Ik vond de lak niet héél goed blijven zitten, maar op dat moment waren mijn nagels héél zwak en broos (heb hierna alles kort geknipt :O), dus waarschijnlijk lag het daar aan.

Get This Party Started van Essence is te koop bij Kruidvat en kost €1,79 per stuk.