Goh, wat houd ik toch van speciale topcoats! Een glittertje hier, een speciale finish daar: het kan je nagellak zo goed opleuken vind ik! Laatst maakte ik weer eens een combinatie met een icy topcoat van Flormar Cosmetics. Het resultaat vond ik zelf erg leuk dus vandaag laat ik het zien.

 

Gebruikte nagellak:

  • Trind Caring Color lak in CC149
  • Flormar Cosmetics Icy Topcoat in IT02

Trind is nog steeds een fan mijn favoriete merken qua nagellak. Soms vergeet ik mijn Trind lakjes, maar als ik ze dan weer gebruik weet ik meteen weer hoe fijn ze eigenlijk zijn! Deze lak dekt perfect na twee laagjes en blijft goed zitten. Ook de kleur vind ik erg mooi! En ja, de Icy Topcoat van Flormar is sowieso een gaaf lakje. Ik heb hem ook al eens in het wit laten zien (NOTD), maar ik vind deze ook wel erg leuk. Het totaalplaatje is in ieder geval lekker vrolijk!

 

Ja, dit is wel voor herhaling vatbaar. De nagellak van Flormar is trouwens zeker aan te raden, ze hebben een onwijs groot assortiment met daar in ook veel speciale topcoats. De winkel is te vinden in de Kalverstraat in Amsterdam.

Wat vind jij van deze NOTD?