Weten jullie nog dat ik een vrij hysterisch artikel schreef over de Victoria’s Secret Angel Gold producten? Zo niet: lees het artikel nog maar even terug, dan begrijp je mijn liefde voor deze producten. Op mijn verjaardag werd ik blij verrast door mijn vriend, want hij gaf me namelijk een Eau de Parfum van dit heerlijke geurtje! ❤ Tijd voor wat eyecandy!

Victoria’s Secret Angel Gold Eau de Parfum (75 ml)

  • Topnoten: peer, pomelo bloesem, rode bessen, bergamot
  • Middennoten: jasmijn, gardenia, tulp, roze waterlelie
  • Basisnoten: muskus, vanille, amber kristallen, sandelhout, cederhout

Ik ben echt in love met dit parfum, om deze reden heeft ‘ie een prominente plek gekregen op mijn kaptafel! Hij ruikt erg lekker en geef toe.. het flesje is gewoon een plaatje.

Helaas is Victoria’s Secret in Nederland alleen op Schiphol te koop (achter de douane), maar dit is best een kleine winkel. Via de webshop kan je veel dingen bestellen, alleen loop je dan weer het risico dat je invoerrechten moet betalen. Mijn vriend moest dit helaas ook. Het wordt wat mij betreft de hoogste tijd dat er een groot filiaal naar Nederland komt. Tot die tijd kunnen we zwijmelen in de webshop.

Wat is jouw favoriete parfum?