Victoria’s Secret Angel Gold Eau de Parfum

Weten jullie nog dat ik een vrij hysterisch artikel schreef over de Victoria’s Secret Angel Gold producten? Zo niet: lees het artikel nog maar even terug, dan begrijp je mijn liefde voor deze producten. Op mijn verjaardag werd ik blij verrast door mijn vriend, want hij gaf me namelijk een Eau de Parfum van dit heerlijke geurtje! ❤ Tijd voor wat eyecandy!

Victoria’s Secret Angel Gold Eau de Parfum (75 ml)

 • Topnoten: peer, pomelo bloesem, rode bessen, bergamot
 • Middennoten: jasmijn, gardenia, tulp, roze waterlelie
 • Basisnoten: muskus, vanille, amber kristallen, sandelhout, cederhout

Ik ben echt in love met dit parfum, om deze reden heeft ‘ie een prominente plek gekregen op mijn kaptafel! Hij ruikt erg lekker en geef toe.. het flesje is gewoon een plaatje.

Helaas is Victoria’s Secret in Nederland alleen op Schiphol te koop (achter de douane), maar dit is best een kleine winkel. Via de webshop kan je veel dingen bestellen, alleen loop je dan weer het risico dat je invoerrechten moet betalen. Mijn vriend moest dit helaas ook. Het wordt wat mij betreft de hoogste tijd dat er een groot filiaal naar Nederland komt. Tot die tijd kunnen we zwijmelen in de webshop.

Wat is jouw favoriete parfum?

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op Victoria’s Secret Angel Gold Eau de Parfum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
 • Blue Caves Zakynthos Greece
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
YouTube