Soms kunnen we allemaal wel wat inspiratie gebruiken. Of het nou gaat om het schrijven van artikelen voor je blog of het bedenken van een leuke outfit. Zo nu en dan struin ik het internet af op zoek naar leuke plaatjes, in de hoop wat inspiratie op te doen. Vandaag laat ik je 5x fashion inspiratie zien!

Van links naar rechts:

Rokken

Ik draag vrijwel nooit rokken, dan nog eerder rokjes. Zo’n lange rok vind ik normaal gesproken niks, maar door deze foto is mijn mening nu veranderd. Deze dame (bron) draagt een donkerrode rok op een hele mooie, burgandy-achtige stijl. Like!

Wit

Bij wit denk ik altijd: wat nou als ik weer eens onhandig ben en knoei op m’n mooie outfit? Tja, dat is best zonde natuurlijk. Om deze reden draag ik weinig wit, maar het kan zo mooi zijn. Deze foto bewijst dat maar weer eens (bron).

Statement ketting

Statement kettingen zijn al een tijdje erg hip! Ik schreef vorig jaar nog een artikel over mijn eigen statement kettingen, dat artikel lees je hier. Ik vind de ketting op deze foto errrg mooi!

Sieraden combineren

Op de foto rechtsonder valt te zien dat veel accessoires met elkaar gecombineerd zijn. Ik vind dit zelf een erg leuk gezicht: het is iets waar ik zelf niet zo snel aan zou denken! Het lijkt me best moeilijk om de juiste sieraden bij elkaar te combineren, maar als je eenmaal goede matches hebt kan het erg leuk zijn!

Parelarmbanden

Tot slot de laatste foto, dit is een vrij eenvoudige foto maar het geeft goed weer waar het om gaat: de parelarmbandjes. Ook best wel leuk om je outfit mee op te leuken dacht ik zo! Je kan deze bijvoorbeeld kopen bij Mesenso, dat is de real deal. Natuurlijk heb je ook namaak versies.

Waar haal jij je outfit inspiratie vandaan?

Bron foto’s: Tumblr