Persoonlijk houd ik er niet zo van om badmode te shoppen. Ik koop mijn bikini’s al een hele poos niet meer in de winkel, want ik werd nou niet bepaald vrolijk van het passen. Dé oplossing is wat mij betreft online shoppen! Je laat het gewoon bezorgen, kan alles op je gemak passen en als het niet goed is kan je het bij de meeste webshops gewoon terugsturen. Vandaag laat ik je vjif leuke bikini’s zien die online te vinden zijn!

1. BEACHWAVE mix & match bikini via Wehkamp – Een kleurrijk geheel, dat is deze bikini zeker. Steekt mooi af bij een zongebruinde (of een bleke à la sneeuwwitje) huid. Het leukste vind ik het speciale model. De verschillende koordjes staan lekker speels.

2. Sapph mix & match bikini via Wehkamp – Deze bikini viel me meteen op! Ik houd altijd erg van blauwtinten en deze frisse blauwe kleurtjes springen er echt uit! Ik vind dit soort modellen ook altijd erg fijn, het zit lekker stevig.

3. BEACHWAVE triangelbikini via Wehkamp – Nog een bikini die je gewoon thuis kan bestellen! Deze triangelbikini heeft een soort hippieprintje, erg leuk! Aan de details zijn zeker gedacht (zoals het veertje en de koordjes) wat dit in mijn ogen echt een leuke bikini maakt.

4. Roze tie tanga bikini via H&M – Een lekker roze, meisjesachtige bikini! Ook dit vind ik een erg leuk model, zeker als je kijkt naar de details op de top. Een koordje met een soort steentjes, de soort rafeltjes aan de bovenkant. Erg schattig vind ik!

5. Bikini Simone via Mona Mode – Tot slot deze stijlvolle bikini met zwart, groen en turquoise accenten. Zo’n hoog broekje zien we wat vaker de laatste tijd, en ik vind het erg leuk. Zo’n model is ook nog eens figuurcorrigerend, dat is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. ;-)

Waar koop jij het liefste badmode?