Jullie weten inmiddels vast wel dat ik zo nu en dan een week lang foto’s maak van random dingen die ik meemaak, en deze dan deel op mijn blog. Vandaag is het weer tijd voor zo’n diary! Ik heb gewerkt, gezellig bijgekletst met vriendinnen, gebarbecued en natuurlijk Nederland – Costa Rica gekeken!

Zondag

1. Nog even een paar fotootjes van zondag hoor! Ik was op Parkpop in Den Haag en het was erg gezellig. Hier keken we Nederland – Mexico. WAT WAS HET SPANNEND HÈ? Ik durfde op het eind bijna niet meer te kijken, maar toen eenmaal het tweede doelpunt viel gingen we los! 2. Hier stonden we bij Kensington, wat waren ze goed! En de gitarist had een oranje gitaar. :-)

Maandag

Op maandag sliep ik lekker uit omdat ik behoorlijk moe was van zondag, en ’s middags ging ik werken bij m’n vader op het bedrijf! ’s Avonds heb ik geblogd en tv gekeken. Een lekker dagje dus!

1. Na een lekker ontbijtje even m’n kamer opruimen. Moet ook gebeuren! 2. Mijn nagels op dit moment! Gelakt met Live. Love. Carnaval uit de OPI Brazil collectie, en daar overheen een laagje gel. 3. Aan het werk. 4. Mijn kat Zazu ging wel heel vreemd liggen in de gang, op een kartonnen doos!

 

Dinsdag

Op dinsdag stond weer een ochtendje werken op de planning, van 7 tot 12 uur! Behoorlijk vroeg m’n bed uit dus. ’s Middags ging ik sporten. Ik heb momenteel vakantie dus ik heb lekker veel tijd om te sporten! Helaas heb ik geen foto’s van deze dag!

 

Woensdag

Jahoor, weer een ochtendje werken! Dit ging gelukkig best wel snel. Daarna sprak ik af met vriendinnetje Linda om outfit foto’s te maken voor mijn blog! En natuurlijk om lekker bij te kletsen in de zon :) ’s Avonds ging ik langs bij m’n vriend!

1. Ik heb geen foto’s van het werken (is niet zo boeiend), dus dan maar weer even een foto van m’n kat! 2. We hebben twee outfits gefotografeerd en die komen binnenkort online. Deze foto was een beetje mislukt, haha. 3. Ik was ineens best moe, ook van het vroege opstaan (6.15 uur) steeds. Ik ging dus even op de bank liggen. 4. Dinner!

Donderdag

Ook op donderdag ging ik weer een ochtendje werken, gelukkig de laatste ochtend van deze week! ’s Middags kwam een vriendin gezellig bijkletsen en in de avond ging ik ook nog een uurtje zumba’en. Ook was de Nationale IQ test op tv die avond, hier heb ik samen met m’n broertje nog een stukje van gezien.

1. Breakfast! Je ziet: havermout, kersen, amandelschaafsel en lijnzaadjes. 2. Lekker de hele middag in de tuin vertoefd met vriendin Debby.

Vrijdag

 Op vrijdag kon ik wat langer blijven liggen, heerlijk! Ik ging boodschappen doen met m’n moeder en later op de dag hadden we een barbecue.

1. Lekker weeeer <3 Het was echt warm vrijdag! 2. Selfie terwijl ik aan het wachten was op m’n moeder die even een winkel in moest, haha ;) Je moet wat. 3. Say hello to zhe boyfriend! Dit was voordat we naar de barbecue gingen. Hij was nog even z’n haar aan het doen. 4. De barbecue was van ‘ons’ familiebedrijf, het bedrijf waar ik nu ook af en toe ochtenden werk. Het was erg gezellig (en lekker), en we waren tot een uurtje of 10 gebleven.

Zaterdag

Op zaterdag ging ik weer werken, dit keer bij de rijschool waar ik elke zaterdagochtend werk. ’s Middags had ik het best druk: gelijk door om te sporten, cadeautje kopen, taart ophalen, douchen en daarna weer een barbecue, dit keer van m’n vriend z’n werk. Hier heb ik verder geen foto’s van. ’s Avonds gingen we Nederland kijken in Rotterdam.

1. Jahoor, daar zijn de oranje fans weer! Ik was samen met Linda en Iris naar het Museumpark in Rotterdam gegaan om de wedstrijd te kijken. 2. EN NA DE RUST GEBEURDE ER DIT. HET SCHERM VIEL UIT. We hebben ongeveer een kwartier van de wedstrijd moeten missen, erg jammer! Veel mensen gingen weg, maar precies toen wij ook weg wilden gaan deed het beeld het weer. We zijn dus wel gebleven. Iedere keer als ik denk dat een wedstrijd niet meer spannender kan, kan het blijkbaar wel. Ik was ZO zenuwachtig tijdens de wedstrijd! Gelukkig hebben ze uiteindelijk gewonnen!

 

Zondag

Op zondag vierde mijn zusje haar verjaardag, een dag later zou ze namelijk 18 jaar worden. Happy birthday! Er kwam veel visite langs en het was erg gezellig, alleen heb ik zelf geen foto’s gemaakt deze dag. Jullie zullen het dus even zonder moeten doen!

.

Tot zover weer mijn diary! Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden. Ik vind het zelf erg leuk om zo’n diary te maken, maar ik merk wel dat foto’s maken niet bepaald in mijn systeem zit. Ik maak zelden nog foto’s van dingen, dus als ik zo’n diary weekje heb moet ik er echt even aan denken. Ach ja ;-)

Hoe was jullie week?