Het is alweer een poosje geleden dat ik een ‘Eye Of The Day’ liet zien, dus het werd wel weer eens tijd vond ik. Het was vorige week erg lekker weer én ik was vrij, dus daarom besloot ik wat meer tijd aan mijn make-up te besteden. Ik ging voor een blauw accent op mijn ogen. Lees verder om te lezen welke producten ik heb gebruikt en hoe ik deze look gemaakt heb!

Eigenlijk is deze look een variant op mijn dagelijkse make-uplook. Ik draag namelijk bijna altijd dezelfde oogmake-up. Een beetje saai misschien, maar wel makkelijk. Normaal draag ik altijd zwarte eyeliner, maar dit keer besloot ik er een blauw accent aan toe te voegen. Ik speelde wat met verschillende producten en daar kwam deze look uit.

De producten die ik hiervoor gebruikt heb:

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik een potloodje van Catrice (Eye Brow Stylist in kleur 020 Date With Ash-ton) en wenkbrauwgel van HEMA.

Ik begon met het aanbrengen van oogschaduwbasis over mijn ooglid en wenkbrauwen. Daarna bracht ik de beige oogschaduw over mijn hele ooglid aan. Vervolgens zette ik een lijntje met het blauwe oogpotlood bij mijn bovenste wimperrand, en voegde daarna een beetje blauwe oogschaduw toe. Daarna zette ik een heel dun lijntje vlak boven mijn wimpers. Voor een extra sparkling effect bracht ik wat highlighter aan in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens krulde ik mijn wimpers en bracht ik een laagje mascara aan.

Ik vond het uiteindelijk best een leuke look geworden! Het heeft me wel laten inzien dat ik wel wat vaker mag variëren met make-up. Ik heb nu vakantie dus als ik niet hoef te werken heb ik alle tijd! :-)

Wat vind jij van deze look?