Dat Essence een paar leuke special effect topcoats in het assortiment heeft weten we inmiddels wel denk ik. Ik schreef al eerder over Helo Holo en Circus Confetti: twee leuke topcoats om je nagellak wat op te fleuren! Een tijdje terug liep ik tegen een andere topcoat aan, genaamd The Bees And The Birds. Ik nam ‘m mee om uit te proberen!

Deze Special Effect Topper heeft een ‘feather effect’, wat betekent dat het een glitterlak is met een soort langwerpige glitters. Vandaar de naam feather. Ik vind dit soort lakjes zelf altijd erg leuk, het ziet er lekker speels uit.

Op de foto’s heb ik twee laagjes  aangebracht van The Bees And The Birds. Zoals je kan zien bestaat de lak uit glimmende zilveren glitters die je nagels meteen een boost geven.

De nagellak is makkelijk te verdelen en droogt vrij snel op. Een prima lakje dus!  Het verwijderen ging wel wat lastig, maar daar staat glitternagellak natuurlijk wel een beetje om bekend.

Ja, ik ben tevreden over dit leuke lakje van Essence! Het effect vind ik erg leuk en de lak is verder van prima kwaliteit. Zeker een aanrader dus, zeker als je je bedenkt dat deze lak nog geen twee euro kost!

Essence is te koop bij Kruidvat en de Special Effect Toppers kosten €1,79 per stuk.