Als groot muziekliefhebber schreef ik ergens vorig jaar een artikel waarin ik mijn favoriete nummers van toen met jullie deelde! Op dit moment zijn er weer een paar nummers die ik écht vaak luister en er echt uitspringen wat mij betreft, dus het is de hoogste tijd om weer eens mijn favoriete nummers van dit moment te delen!

Nico & Vinz – Am I Wrong

Voordat dit nummer uit kwam had ik nog nooit van Nico & Vinz gehoord, jullie wel? Anyway, ik vind ‘Am I Wrong’ een erg leuk nummer om naar te luisteren! Het heeft een bepaalde sfeer waar ik wel van houd, en heeft ook gewoon een lekker deuntje. :-)

Jason Derulo ft. Snoop Dogg – Wiggle

Wiggle van Jason Derulo en Snoop Dogg heb ik pas net ontdekt, maar ik vind het een behoorlijk lekker nummer! Ik heb sinds kort nieuwe speakers + een subwoofer, en het geluid dat daar uit komt is ongelofelijk goed. Dit nummer heeft een fijne bass waardoor het nummer nóg beter klinkt! Ik raad je aan om niet teveel naar de tekst te luisteren, want dat slaat eigenlijk nergens op haha.

Love Never Felt So Good

Dit is een nummer van Michael Jackson en Justin Timberlake wat net uit is gekomen. Michael leeft natuurlijk al even niet meer, maar hij is nu toch weer te horen op ‘Never Felt So Good’. Het nummer is oorspronkelijk van Michael, maar was nooit uitgebracht. Nu is ‘ie uiteindelijk toch uitgebracht, en Justin Timberlake is er ook op te horen. Ik vind het een leuk nummer, lekker vrolijk! Zeker een aanrader om te luisteren.

 

Tiësto ft. Matthew Koma – Wasted

Ah, een nummer van onze eigen Tiësto! Ik had niet verwacht dat hij nog met dit soort nummers zou komen, maar ik vind dit echt leuk om te luisteren. Als dit nummer op de radio komt word ik in ieder geval wel even blij!

Clean Bandit ft. Jess Glynne – Rather Be

Dit nummer is al wat ouder (een paar maanden), maar ik ben ‘m nog steeds niet zat. Ik vind het om de één of andere reden een heel positief nummer, ik word er in elk geval vrolijk van.

Tove Lo ft. Hippie Sabotage – Stay High (Habits Remix)

Tot slot een nummer wat sinds kort op nummer één staat in de Top 40! Stay High is van Tove Lo en Hippie Sabotage (waar ik ook nog nooit van gehoord had), en het is denk ik wel echt een nummer waar je van moet houden. Ik vind het deuntje in ieder geval wel lekker en luister ‘m dan ook graag.

Dit waren mijn favoriete nummers van dit moment! Nu ik er zo over nadenk staat bijna alles in de Top 40 op dit moment, en zijn veel nummers ervan te horen op de radio. Vind ik helemaal niet erg!

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?