Een tag die je al jaren tegenkomt op het internet is de Alfabet Tag! Hierbij is het de bedoeling dat je  -hoe verrassend- het alfabet langsgaat en woorden bedenkt die voor jou van toepassing zijn of belangrijk zijn. Het leek me wel eens leuk om deze tag te doen. Hier komt ‘ie: mijn alfabet!

Amerika

Dit is een land waar ik zeker heel graag naartoe wil! Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en Amerika staat wel heel hoog op m’n verlanglijstje. Vooral de Westcoast lijkt me super, Californië bijvoorbeeld. Maar New York lijkt me ook geweldig.

Bloggen

In 2009 startte ik met Pink Sensation, wat betekent dat ik alweer vijf jaar blog. Nog steeds vind ik het hartstikke leuk om te doen! De combinatie van schrijven, fotograferen, photoshoppen en beauty vind ik perfect. Ik zou om eerlijk te zijn niet eens meer weten hoe het zou zijn zonder blog, ik kan het me gewoon niet indenken!

Chocolade

Ik geef het toe: chocolade is mijn zwakke punt. Als we chocola in huis hebben kan ik er maar moeilijk vanaf blijven vooral Côte d’Or Bonbonbloc is favoriet. Maar met bonbons kan je me ook altijd blij maken hoor. Of Milka chocola.

Directiesecretaresse

Dat is de driejarige mbo-opleiding die ik vorig jaar heb afgerond. Officieel heette het ‘Directiesecretaresse & Managementassistent’. Ik heb heel veel geleerd in die drie jaar en vond het ook nog best leuk. Vooral de stages die ik gelopen heb waren erg interessant!

Eten

Dit mag natuurlijk niet ontbreken in mijn alfabet, haha! Ik kan niet ontkennen dat ik van eten houd, ook al is dat niet altijd even goed voor m’n lijn. Op Pink Sensation deel ik wel eens recepten, dus dat geeft ook wel aan dat wel om eten geef. ;-)

Aan mijn Instagram zie je ook wel: ik houd van eten!

Festivals

Als er iets is wat ik leuk vind, dan zijn het wel festivals. Ik ben inmiddels op Parkpop geweest, Mysteryland, Kingsday Festival, en nog wat andere festivals waar ik zo even niet op kan komen. In augustus heb ik TikTak Festival nog op de planning staan, en daar heb ik natuurlijk ook erg veel zin in!

Gezelligheid

Ik ben een echt gezelligheidsmens (wie niet vraag ik me nu stiekem af). Gezelligheid associeer ik met kaarsjes aansteken, wat drinken met wat te snacken op tafel, kletsen met elkaar enz. Daar houd ik wel van! Ik kan me erg irriteren aan mensen die voortdurend met hun telefoon in de weer zijn, dat versta ik niet bepaald onder gezellig.

Hugo’s

Je vraagt je misschien af wat ik hier nou weer mee bedoel! Ik zal het je vertellen: een Hugo is een drankje! Om precies te zijn is het een soort witte wijn met vlierbessensap (als ik het goed heb), een schijfje limoen en takjes munt. Heel lekker!

Internet

Deze hoort ook echt bij mij vind ik. Allereerst natuurlijk vanwege mijn blog, maar lang voordat ik Pink Sensation begon was ik al op internet te vinden. Vanaf een jaar of 10/11 deed ik vooral spelletjes, en zocht ik muziekfilmpjes op. Later ging ik me bezighouden met websites maken en pixelen. Na een paar jaar lang niks te hebben gedaan begon ik Pink Sensation. Ik ben altijd wel met internet bezig geweest dus.

Jurkjes

De afgelopen maanden heb ik heel wat jurkjes toegevoegd aan mijn garderobe. Daarvoor droeg ik bijna nooit een jurkje, omdat ik simpelweg geen leuke had. Op dit moment draag ik het nog niet zo vaak als ik zou willen, want ik vind jurkjes hartstikke leuk!

Koud

In de winter gaat er geen dag voorbij waarop ik het niet koud heb. Best vervelend. Eigenlijk zijn mijn handen bijna altijd wel koud, en m’n voeten ook best vaak. In de winter loop ik vaak met een dik vest en een sjaal om in huis, en als het kan ook nog met dikke sokken!

Met mijn vriend!

Liefde

Wat is er fijner dan liefde? Niets, denk ik. In oktober vorig jaar heb ik mijn vriend leren kennen en ik ben heel gelukkig met hem! 

Muziek

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop ik geen muziek luister. In de auto, achter m’n computer, tijdens het werk, als ik sport: ik luister behoorlijk vaak muziek. Ik zou dan ook echt niet zonder kunnen. :-) Ik heb best een rare muzieksmaak al zeg ik het zelf. Van Beyoncé tot Evanescence en van Yellow Claw naar Snoop Dogg. Ik snap er zelf ook niet zoveel van.

Nagels

Ik ben al een jaar of zes bijna dagelijks bezig met mijn nagels. Niet dat ik ze elke dag lak hoor, daar heb ik geen zin in. Maar ik check wel altijd of ze er netjes uit zien en of er wat aan moet gebeuren. Op Pink Sensation vind je heel veel swatches en NOTD’s, dat zegt ook wel wat denk ik!

Opleiding

De opleiding op het hbo die ik op dit moment volg is Sociaal Juridische Dienstverlening! Ik heb al er al best veel over geschreven op mijn blog, als je benieuwd bent naar deze artikelen kan je de zoekfunctie gebruiken. Ik begin in september aan mijn tweede jaar en ik vind het een erg leuke opleiding! Het is een combinatie van rechten en sociale vakken (psychologie, sociale wetenschappen enz.) en die combinatie vind ik erg leuk.

Pasta

Met oerhollandse pot maak je me echt niet blij, maar van buitenlands eten kan ik wel erg genieten! Ik houd erg van Italiaans en dus ook van pasta. Het liefste eet ik het wel twee tot drie keer in de week!

Ik houd wel van quotes! Dit is een muurtje in mijn kamer.

Quotes

Ik houd van quotes, omdat ze soms echt inspirerend kunnen zijn. Ik heb wat quotes verwerkt in mijn kamer (‘Home; where people who love you live’, en ‘Do what you love, love what you do‘). Sommige quotes zijn wat afgezaagd, maar ik vind het wel leuk.

Reizen

Reizen is echt iets wat ik graag doe. Vaak ben ik de dag voor vertrek wat onrustig, maar als ik eenmaal weg ben kan ik echt genieten van reizen. Ik heb al veel mooie plekken mogen bezoeken en hoop dat dit er nog veel meer worden

Sporten

Sporten doe ik heel m’n leven al. Als klein kind zat ik op peutergym, daarna ging ik jazzdans doen, vervolgens turnen en streetdance, en uiteindelijk kwam ik terecht in de sportschool. Daar sport ik nu nog steeds, inmiddels alweer twee jaar. Ik doe het met veel plezier en probeer zo’n drie keer in de week te gaan! Ik doe voornamelijk fitness, maar ik pak ook wel eens een groepslesje zumba of kick-fit mee. Ook leuk: ik heb m’n vriend in de sportschool ontmoet!

Telefoon

Soms haat ik mobiele telfoons, simpelweg omdat ze ook nadelen hebben (vooral op sociaal gebied), maar het is toch ook wel heel handig. Zeker als je -zoals ik- veel onderweg bent is het fijn als je ondertussen het nieuws kan checken, kan zien of het gaat regenen of niet, hoeveel geld er nog op je bankrekening staat en natuurlijk kan communiceren. Ik gebruik m’n telefoon erg veel.

Uitgaan vind ik erg leuk! Dit was in Sunny Beach vorig jaar.

Uitgaan

Op dit moment ga ik niet ieder weekend uit, maar vorig jaar ging ik zeker ieder weekend stappen! Nog steeds vind ik uitgaan heel leuk, dus het hoort zeker in mijn alfabet.

Vriendinnen

Hoewel ik geen 30 vriendinnen heb, heb ik wel een paar hele goede en daar ben ik erg blij mee. Sommige vriendinnen zie ik naar mijn idee veel te weinig, en dat vind ik best jammer. We hebben allemaal drukke levens en soms is het gewoon echt moeilijk om iets te plannen! Maar ik ben wel heel blij met ze natuurlijk. :-)

Winkelen

Eén van de bezigheden die ik graag doe is winkelen! Het liefste met mijn moeder, want zij weet precies wat ik leuk vind en wat niet en heeft altijd leuke ideeën. Natuurlijk vind ik het ook superleuk om met vriendinnen of met m’n vriend te gaan winkelen.

Xxx

Berichtjes sluit ik vaak af met ‘xxx’ omdat ik niks anders weet! Natuurlijk doe ik dit niet naar zakelijke contacten, maar naar de meeste vrienden en familie wel.

Yellow Claw

Sinds ik Yellow Claw op Mysteryland vorig jaar live heb meegemaakt luister ik hun muziek best vaak! Je moet van de muziek houden denk ik, maar ik vind de nummers erg lekker om naar te luisteren.

Zazu

Ik heb een kat genaamd Zazu en eentje genaamd Simba. Allebei vernoemd naar The Lion King!

Tot zover mijn alfabet! Het was een hele klus, maar het is gelukt. :-) Neem de tag vooral over als je hem leuk vindt, en laat het aan me weten!