Vergeten jullie de  de Pink Sensation enquête niet in te vullen? :-) Dankjewel!

Nadat ik een hele fijne dagcrème van Yves Rocher had opgemaakt uit de Elixir 7.9 collectie was het tijd voor iets nieuws. Ik had nog wel een dagcrème liggen die ik ooit toegestuurd had gekregen, maar deze was bedoeld voor een onrustige (acné)huid. Ik heb het geluk dat mijn huid er nu erg goed uitziet (vorig jaar was dit wel anders), dus ik vond het niet zo nodig om deze te gaan gebruiken. Bij Etos kocht ik de Dr. Van der Hoog Hydro Active dagcrème.

De Hydro Active dagcrème is bedoeld voor de normale tot gemengde huid. Klinkt als een perfecte crème voor mijn huid. Ik heb nu nauwelijks oneffenheden maar mijn huid kan op bepaalde plekken nog wel eens wat vettig worden. Maar na het douchen is m’n huid soms een beetje droog! Het leek me dus wel goed om voor deze crème te gaan.

De crème is onderdeel van de Hydro Active lijn, die naast deze crème bestaat uit nachtcrème, facewash, fluïde en ooggel.

De dagcrème zit in een pot van 50 ml, die weer in een doosje zit. Ik ben wel te spreken over de verpakking! Het ziet er mooi en clean uit.

Een weldadige dorstlesser voor je huid! Deze dagcrème op basis van Papaya-extract geeft je huid een heerlijke hydratatieboost en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. De vochtvasthoudende zeealgen zorgen voor minder vochtverlies in de verschillende huidlagen. De dagcrème heeft een frisse en luchtige textuur en trekt snel in.

De crème is wit en ruikt best lekker. Ik kan de geur niet helemaal omschrijven, maar het is een frisse geur. Het goedje smeert lekker uit en mijn huid voelt gevoed aan. Het voelt niet zo lekker aan als een wat duurdere crème, zoals deze van Chanel of Qiriness. Maar het is zeker niet verkeerd. Gewoon een prima dagcrème, vind ik.

Het trekt inderdaad vrij snel in, dat ben ik wel met Dr. Van der Hoog eens. Ik merk persoonlijk niet zoveel van de vochtvasthoudende zeealgen, die voor minder vochtverlies zouden zorgen. Wel merk ik dat m’n huid na het douchen niet meer droog aanvoelt na gebruik, en daar gaat het mij vooral om.

Conclusie:  een prima dagcrème die fijn is in gebruikt en de huid goed verzorgt. Het is geen wondermiddel, maar dat hoeft ook niet. Ik vind € 15,20 persoonlijk wel een goede prijs, al had ik een tientje ook schappelijk gevonden. Veel meer dan € 15,20 zou ik er zelf in ieder geval niet voor betalen. ;-)

Dr. Van der Hoog is te koop bij de drogist en de Hydro Active dagcrème kost € 15,20.