Zo, tijd voor weer een persoonlijke update. Ik heb een poosje niks aan mijn blog kunnen doen omdat ik -heel vervelend- op vakantie was! Als het goed is hebben jullie daar niks van gemerkt, want ik had netjes artikelen vooruit geschreven. Anyway, ik vertel je vandaag wat over school, mijn vakanties en een wat minder leuke souvenir!

Om eerlijk te zijn moet ik nog even niet aan school denken, want ik vind het heerlijk die vrijheid, maar het is misschien wel leuk om te melden dat ik mijn propedeuse gehaald heb! In de vorige How’s Life? vertelde ik dat ik net klaar was met de laatste tentamens, en dat ik nog op twee cijfers moest wachten. Gelukkig waren dit voldoendes en dat betekende dus dat ik in jaar 1 alle vakken gehaald had! Dit was best een overwinning voor mij omdat ik vorig jaar erg twijfelde over mijn schoolkeuze, en of ik de stap van mbo naar hbo wel aankon. En nu heb ik -als mbo’er- gewoon in één jaar alles gehaald! Ik was en ben daar heel blij mee natuurlijk.

Na dit heugelijke nieuws had ik eerst lekker drie vrije weken voordat ik op vakantie zou gaan. Ik besloot om een paar dagen per week bij m’n vader te gaan werken (want: lekker flexibel) en tussendoor leuke dingen te doen zoals bloggen, afspreken met vriendinnen, sporten en leuke dingen doen met m’n vriend.

Daarna was het tijd voor een lekker weekje Albufeira, Portugal. Ik ging daar voor de derde keer heen en dit keer een weekje in plaats van twee weken. Het was weer een top vakantie! Daarna heb ik lekker een weekje met m’n vriend in ons huis gebivakkeerd, omdat mijn ouders en broertje en zusje nog in Portugal zaten. Niet snel daarna ging ik wéér op vakantie, dit keer met vriendinnen.

Afgelopen maandag kwam ik terug van een weekje Sunny Beach! Vorig jaar ben ik daar ook geweest en omdat dit zo leuk was besloten we het dit jaar nog eens over te doen. Het was weer een erg leuke vakantie met vooral veel leuke feestjes en lekker weer.

Helaas kwam ik dit keer wat minder lekker terug van vakantie, want ik ben op dit moment ziek! De laatste vakantiedag voelde ik me al minder, en ik had ook al een paar dagen keelpijn. Tijdens het vliegen kreeg ik oorpijn en eenmaal thuis had ik dit nog steeds, samen met koorts. Volgens de dokter heb ik een virus, en is er iets met mijn trommelvliezen wat met veel neussprayen over zou moeten gaan. Ik probeer dus even goed uit te rusten! Om het allemaal nog net even wat fijner te maken heb ik ook een ontstoken verstandskies, waardoor ik dus aan de antibiotica zit. Het gaat dus niet zo prima, haha! Ach ja, daar komen we ook wel weer overheen. Hopelijk voel ik me snel wat beter.

Ik ga, zodra ik beter ben, nog even goed van m’n vakantie genieten want begin september mag ik weer naar school!

Hoe is jouw zomer tot nu toe?