In deze mega Kiko shoplog van laatst liet ik enthousiast twee blushes zien, waaronder de Rock Attraction blush. Ik vond dit zo’n mooie blush dat een review op Pink Sensation niet kon uitblijven natuurlijk! Vandaag laat ik je deze mooie blush zien en vertel ik wat ik ervan vind.

De Rock Attraction blush is onderdeel van een limited edition genaamd ‘Boulevard Rock’. In deze collectie zitten nog twee andere kleuren van deze blush, een oogschaduwpalette, oogpotloden en nog veel meer. Echt een mooie collectie als je het mij vraagt!

Ik heb zelf de Rock Attraction blush in kleur 04 Pop Apricot. Ik was erg geneigd om de lichtroze kleur mee te nemen (want ik houd nou eenmaal van roze), maar ik besloot om eens een verkoopster om advies te vragen. Zij vertelde dat deze abrikooskleurige blush mij beter zou staan dan de roze. Natuurlijk had ik alsnog voor roze kunnen kiezen, maar ik besloot toch eens voor een kleurtje als deze te gaan. Ik heb tenslotte al veel roze blushes in mijn collectie!

De blush zelf zit in een prachtig versierd kartonnen doosje. Snappen jullie nu waarom mijn blik meteen hier naartoe gezogen werd in de winkel? ;-) In het doosje zit de blush zelf, die er net zo uit ziet als het doosje.

Binnenin zit de blush zelf en een handig spiegeltje. Op de blush is een soort jeans motiefje gedrukt, ik vind dit zelf een erg leuk detail. De blush voelt stevig aan en is ook niet te groot, waardoor het niet zoveel ruimte inneemt in je stash. Er zit trouwens 7 gram blush in.

Het is me wel opgevallen dat er niet direct heel veel kleur van de blush af komt. Natuurlijk is ‘ie goed gepigmenteerd, anders had ik ‘m niet gekocht, maar in het begin komt er nog niet zoveel kleur af. Ik heb veel moeite moeten doen om de kleur enigszins vast te leggen! Ik hoop dat het goed te zien is op de foto.

Er komt dus niet gigantisch veel kleur vanaf, dat is even wennen. Voordeel hiervan is dat je de kleur makkelijk op kan bouwen en dat je hem dus heel subtiel aan kan brengen. De blush blijft mij even goed zitten als andere blushes. Aan het einde van de dag is het een beetje vervaagd, maar je ziet ‘m nog wel.

Conclusie: I love this blush! Vooral om de verpakking, daar ben ik eerlijk in, maar de kleur is verder mooi en ziet er goed uit. Ik draag deze blush graag! Zoals je al kon lezen komt er niet gigantisch veel kleur vanaf in het begin, maar dat wordt later beter. Je creëert er in ieder geval een mooie gezonde blos mee!

Kiko is niet in Nederland te koop, maar wel online. En guess what? Er is flinke korting op de Boulevard Rock collectie! Deze blush kost normaal € 12,90 maar nu is ‘ie maar € 4,00!