Vorige week woensdag kwam ik terug van een heerlijk weekje Portugal. Toen ik erheen ging had ik een soort missie: ik wilde per se nieuwe teenslippers. Niet zomaar teenslippers, maar kwalitatief goede teenslippers die niet na een paar keer dragen al lelijk zouden worden en die wel een paar jaar mee zouden  gaan. Ik kocht ze uiteindelijk van het Braziliaanse merk Ipanema en vandaag laat ik ze zien!

Om eerlijk te zijn had ik eigenlijk slippers van het merk Havaianas in m’n hoofd, maar helaas zag ik alleen een leuk paar van 50 euro. Tja, ik wil best wat meer geld uitgeven aan goede en mooie slippers, maar dit vond ik net even teveel geld. Mijn oog viel vervolgens op een paar slippers van het merk Ipanema, die er ook nog eens stevig uit zagen. Ik vond ze meteen erg leuk!

Dit zijn ze! Geen slippers met printjes of versierseltjes, maar gewoon neutrale slippers die in mijn ogen eigenlijk overal wel bij passen. Ik heb vaak zilveren sieraden aan, dus dat zilver vond ik meteen erg leuk.

De slippers zijn gemaakt van PVC, daardoor is elke slipper volgens het merk zelf heerlijk zacht, flexibel, comfortabel en bestand tegen water. Ze voelen inderdaad goed stevig aan. En niet geheel onbelangrijk: ze zitten erg comfortabel!

De maat was wel even een dingetje. Normaal heb ik maat 38 of 39, maar deze slippers kocht ik in maat 40! Misschien zijn ze een tikkeltje te groot, maar 39 was echt te klein dus daarom kocht ik toch maar deze. Houd hier dus rekening mee mocht je zelf ook eens leuke slippers tegen komen van dit merk!

Ik ben in ieder geval erg tevreden! Het zijn stevige maar leuke slippers en zijn niet eens erg duur. Dit paar kostte €16,95.

Draag jij vaak slippers in de zomer?