New in: Ipanema teenslippers

Vorige week woensdag kwam ik terug van een heerlijk weekje Portugal. Toen ik erheen ging had ik een soort missie: ik wilde per se nieuwe teenslippers. Niet zomaar teenslippers, maar kwalitatief goede teenslippers die niet na een paar keer dragen al lelijk zouden worden en die wel een paar jaar mee zouden  gaan. Ik kocht ze uiteindelijk van het Braziliaanse merk Ipanema en vandaag laat ik ze zien!

Om eerlijk te zijn had ik eigenlijk slippers van het merk Havaianas in m’n hoofd, maar helaas zag ik alleen een leuk paar van 50 euro. Tja, ik wil best wat meer geld uitgeven aan goede en mooie slippers, maar dit vond ik net even teveel geld. Mijn oog viel vervolgens op een paar slippers van het merk Ipanema, die er ook nog eens stevig uit zagen. Ik vond ze meteen erg leuk!

Dit zijn ze! Geen slippers met printjes of versierseltjes, maar gewoon neutrale slippers die in mijn ogen eigenlijk overal wel bij passen. Ik heb vaak zilveren sieraden aan, dus dat zilver vond ik meteen erg leuk.

De slippers zijn gemaakt van PVC, daardoor is elke slipper volgens het merk zelf heerlijk zacht, flexibel, comfortabel en bestand tegen water. Ze voelen inderdaad goed stevig aan. En niet geheel onbelangrijk: ze zitten erg comfortabel!

De maat was wel even een dingetje. Normaal heb ik maat 38 of 39, maar deze slippers kocht ik in maat 40! Misschien zijn ze een tikkeltje te groot, maar 39 was echt te klein dus daarom kocht ik toch maar deze. Houd hier dus rekening mee mocht je zelf ook eens leuke slippers tegen komen van dit merk!

Ik ben in ieder geval erg tevreden! Het zijn stevige maar leuke slippers en zijn niet eens erg duur. Dit paar kostte €16,95.

Draag jij vaak slippers in de zomer?

2 reacties op New in: Ipanema teenslippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube