Toen vorig jaar bekend werd dat Sephora bij V&D zou verdwijnen waren veel beautyhartjes gebroken. Hoe kon zo’n mooi make-upmerk nou verdwijnen uit Nederland? Gelukkig is er goed nieuws, want afgelopen week werd bekendgemaakt dat V&D drie nieuwe make-upmerken gaat verkopen, te weten NYX, Sleek en IsaDora. Is dat even mooi! Vandaag vertel ik je wat meer over deze merken én kan je mijn reviews nog eens teruglezen!

Sleek

Sleek komt uit Londen en  is een merk dat al 20 jaar bestaat, maar pas sinds een jaar of vijf te koop is in Nederland. Het is een merk dat bekend staat om de kwalitatief goede make-up: met de pigmentatie zit het bijna altijd goed en de producten zijn gewoon van hoge kwaliteit. Misschien leuk om te weten: Sleek heeft de laagste prijzen van de drie nieuwe merken bij V&D.

Het merk is al jaren te krijgen in Nederland, maar alleen online. Daar komt dus binnenkort verandering in! Sleek zal vanaf dit najaar exclusief verkrijgbaar zijn bij V&D.

Lees ook: mijn review over de Pout Polish van Sleek.

NYX Cosmetics

Het merk NYX is al jaren bekend en geliefd onder vele beautybloggers. NYX is vernoemd naar de Griekse godin van de nacht en komt uit het zonnige Los Angeles. Het merk is even verkrijgbaar geweest bij Trekpleister, maar sinds een aantal jaar is het vervangen door Catrice. Dit betekende dus dat NYX alleen online te verkrijgen was! Het merk staat vooral bekend om sterk gepigmenteerde kleuren en lage prijzen.

Lees ook: mijn review over het Jumbo Pencil van NYX.

 

IsaDora

IsaDora is een merk wat ik persoonlijk nog niet kende, maar het belooft veel goeds. Het van oorsprong Zweedse cosmeticamerk heeft een breed assortiment make-up, waaronder een lijn met 100% minerale make-up. Het merk staat voor hoge kwaliteit en biedt kleuren aan volgens de laatste trends. De ingrediënten zijn parfumvrij en niet getest op dieren! IsaDora is geheel nieuw voor de Nederlandse markt en exclusief verkrijgbaar bij V&D.

 

Deze nieuwe make-upmerken zullen vanaf augustus te koop zijn bij V&D in Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord.

Naar welk merk ben jij het meest benieuwd en waarom?