Zoals je in deze enorme Kiko shoplog kon zien heb ik in Portugal heel veel nieuwe make-up gekocht van dit merk. Een nagellak met de naam ‘Pearly Honeysuckle Pink’ zat daar ook bij, die ik je vandaag ga laten zien. Het lakje trok mijn aandacht door de lieve roze barbiekleur en de vele glitters. Eenmaal weer in Nederland lakte ik mijn  nagels ermee!

De nagellak heet officieel de ‘Kiko Nail Lacquer’ en ik heb kleur 505: Pearly Honeysuckle Pink. Geweldige naam!

Dit is hoe de lak er uit ziet op mijn nagels. Ik heb twee laagjes aangebracht, wat voldoende is voor volledige dekking. In eerste instantie zag dit er dus erg goed uit! Het kwastje heeft een handig formaat waardoor het lakken erg makkelijk gaat.

De finish is wat anders dan ik had gedacht. Ik verwachtte shiny nagels vanwege de vele glitters in het potje. Toen de lak eenmaal opgedroogd was bleek het een soort liquid sand-achtige lak te zijn, maar dan net even anders. De lak geeft een soort profiel aan de nagels; het voelt niet glad aan. Dat is ook wel een beetje te zien op de foto’s. De glans is mooi, maar anders dan ik had gedacht. De glitters zijn wel aanwezig, maar niet zo opvallend.

Om deze reden vind ik het lakje misschien een klein beetje tegenvallen. Écht een teleurstelling is het niet hoor, want ik vind het nog steeds een mooi roze lakje. In het potje zag het er alleen net even wat anders uit.

De lak bleef bij mij helaas niet zo goed zitten, want na twee dagen had ik al beschadigingen. Ook kon ik de nagellak er na een paar dagen ineens af trekken! Net zoals ik met Essence Gel Nails at Home doe, maar dan gewoon met de nagellak. Best bizar vond ik! En jammer, want het blijft dus niet zo goed zitten.

Kiko is helaas niet in Nederland te koop, maar wel in landen als Duitsland, Portugal en België.

Wat vind jij van deze NOTD?