Er gaat bijna geen dag voorbij waarop ik geen eyeliner draag. Het maakt mijn ogen sprekender, het zorgt ervoor dat ik er wakker uit zie en daarnaast vind ik het ook gewoon heel mooi. Toen PUPA onlangs met nieuwe eyeliners kwam was ik erg benieuwd. Ik had mazzel, want ik kreeg er twee opgestuurd om te reviewen! Lees je mee?

De Vamp! eyeliners beloven je een spectaculaire blik te geven. De eyeliners hebben een precieze marker tip waardoor je heel precies kunt werken. De eyeliner is in zes verschillende kleuren uitgebracht. Ik heb zelf kleur 400 (donkerpaars) en 500 (groen).

Dit is hoe de eyeliners er uit zien. Ze komen in een langwerpig flesje waar maar 2,5 ml eyeliner in zit. Niet zoveel als je het mij vraagt! Wanneer ik de dop eraf haal komt daar een lange vilten tip tevoorschijn. Ziet er prima uit allemaal.

Tijd om te checken hoe het met de pigmentatie gesteld is! Het belangrijkste aan een eyeliner vind ik dat ‘ie genoeg kleur afgeeft en goed blijft zitten. Ik was erg benieuwd hoe deze eyeliners zouden scoren.

De eerste swatches vond ik er prima uit zien! Er lijkt lekker veel kleur vanaf te komen, maar wat me wel opvalt is dat de eyeliners heel dun van substantie zijn. Er komt veel kleur vanaf, maar je ziet ook wel dat de eyeliner heel waterig is. Ik was benieuwd hoe de eyeliner er op mijn ogen uit zou zien.

Helaas vielen allebei de eyeliners nogal tegen. Het aanbrengen vond ik niet zo makkelijk: de tip is toch niet zo heel precies als ik dacht en er komt naar mijn mening te weinig kleur vanaf. De eyeliners zijn gewoon te waterig! Ik heb op de foto’s hierboven meerdere laagjes aangebracht, maar ik vond het gewoon niet lekker werken.

Wat ik wél een pluspunt vind, en dat geldt eigenlijk alleen voor de groene eyeliner, is dat ‘ie enorm goed blijft zitten. Een dag na het swatchen had ik nog een groene streep op m’n hand, en dat terwijl ik altijd gigantisch vaak m’n handen was en inmiddels ook al had gedoucht. Dat is dus wel heel fijn! De paarse eyeliner verdween wel vrij snel als sneeuw voor de zon.

Conclusie: deze nieuwe VAMP! eyeliners die ik heb getest laten helaas nog wat te wensen over! De pigmentatie had in mijn ogen veel beter gekund, en ook de longlasting van de paarse kleur had beter gekund. De groene eyeliner zou ik misschien nog wel eens dragen, in combinatie met dezelfde kleur oogschaduw om het wat intenser te maken, maar ik vrees dat ik die paarse niet meer ga dragen. Jammer!

De VAMP! Eyeliners zijn te koop bij de PUPA verkooppunten en kosten € 15,50 per stuk.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.