Volg je mijn blog al wat langer, dan zal je vast wel het nodige van mij weten. Pink Sensation is de laatste jaren steeds persoonlijker geworden, en dat vind ik eigenlijk alleen maar leuk. Vandaag vertel ik je 10 random facts about me!

❤ Ik heb een paar maanden terug voor het eerst zelf mijn haar geverfd! Ik durfde het nooit aan, maar mijn uitgroei was best erg (ik laat er altijd blonde plukjes in verven) en ik had nu al zo vaak gezien hoe de kapster het deed dat ik echt het idee had dat ik het zelf ook wel kon. En het lukte nog ook. :-)

❤ Mijn vriend en ik houden nogal van series kijken samen, en op dit moment zijn we (ik praat ook even voor hem ;-) al ben ik erger denk ik haha) helemaal verslaafd aan Lost. De serie is natuurlijk al best oud, maar nog steeds hartstikke leuk en vooral spannend. Via Netflix kunnen we eigenlijk overal kijken, ideaal.

❤ Wat eten betreft heb ik soms rare ‘verslavingen’. Geen chocola of snoep, nee ik heb periodes dat ik gek ben op bijvoorbeeld cream crackers (met filet americain of leverpastei), barbecue rijstwafels, havermout of cornflakes.

❤ Ik vind school leuk. Noem me gek, maar ik vind het leuk om dingen te leren en goed m’n best te doen. In stressvolle periodes haat ik het, maar over het algemeen vind ik mijn opleiding superleuk!

Mijn lieve katjes!

❤ Met honden heb ik niet zoveel (ik vind alleen labradors leuk), maar katten daarentegen zijn echt mijn zwakke punt. I just love cats! Om deze reden  volg ik op Instagram verschillende katten accounts en ook op Facebook heb ik meerdere kattenpagina’s geliked. Oh, en ik heb zelf gelukkig ook twee katten! Later wil ik ook echt katten.

❤ Vroeger had ik telefoonangst, maar toen ik begon met een opleiding tot directiesecretaresse was dat snel over. Ik had geen keus natuurlijk! Op mijn werk nu neem ik geregeld de telefoon aan en moet ik ook mensen bellen, en je kan wel zeggen dat ik compleet over die angst heen ben. Ik vind het vaak juist leuk om mensen te bellen!

❤ Mijn favoriete programma op dit moment is… Cake Boss! Dit programma wordt iedere dag op TLC uitgezonden en gaat over een bakkerij in Hoboken, Amerika. Je ziet niet alleen de mooiste taarten, maar ook veel over de familie die het bedrijf runt! Ik kan er uren naar kijken.

❤ Ik heb jarenlang gedanst. Als kind zat ik op jazzdance, en toen ik wat ouder werd ging ik streetdance doen. Dit heb ik tot mijn 19e gedaan. Ik ben ermee gestopt omdat ik de groep niet leuk meer vond, en omdat ik er niet meer zoveel tijd voor had. Ik mis het nog steeds!

Me & my glasses!

❤ Mijn ogen zijn niet bepaald goed. Ik heb vroeger een lui oog gehad en ben daar ook aan geopereerd. Helaas hebben ze een spiertje te ver ingekort waardoor ik alsnog wel eens scheel kijk, vooral als ik moe ben. Ik heb er zelf niet altijd last van en mijn omgeving merkt het eigenlijk ook niet, dus ik hoef(de) niet nog eens onder het mes. De kans dat het dan verholpen is is heel klein, want het schijnt moeilijk te zijn om het precies te fixen. Ik vind het wel prima zo. Hiernaast draag ik sinds een paar jaar een bril met lezen, omdat ik steeds minder goed kon zien.

❤ Ik ben nog nooit buiten Europa geweest. Op zich niet heel gek, want ik ben pas 20, maar ik zou maar wat graag eens naar Amerika, Rusland of Afrika gaan. :-)

Dat waren mijn 10 random facts! Wat is een random fact van jou?