Ik heb weer een week lang foto’s gemaakt van random dingen die ik heb meegemaakt, dus het is weer tijd voor een diary! Afgelopen week was mijn eerste schoolweek, en ik kan alvast verklappen dat deze week me prima is bevallen. Ik was veel vrij en heb veel spontane dingen gedaan. Kijk je mee?

Maandag

1. Maandag was mijn allerlaatste vakantiedag, snif! Ik heb een superleuke vakantie gehad en om eerlijk te zijn had ik echt nog geen zin om naar school te gaan. Ik begon de dag met een heerlijk havermout ontbijtje (met maar twee frambozen, want ze waren bijna op). 2. Sportschool time! 3. Ik besloot mijn kledingkast maar eens op te ruimen. Dat was wel even nodig! 4. Zo, een heerlijk opgeruimde kast!

Dinsdag

1. School time! Dit is mijn rooster voor de dinsdag. Ik mag niet klagen, want ik hoef alleen op dinsdag en donderdag naar school!  2. We waren onverwachts eerder klaar, dus nadat we als groepje aan ons project hadden gewerkt ging ik de stad in om schoenen te kopen! Helaas hadden ze nergens de schoenen die ik wilde (zwarte Converse All Stars en Adidas ZX 700). Jammer. 3. Wachten op de bus. De zon scheen heerlijk! 4. Mama maakte spaghetti Carbonara: omnomnom! 

Woensdag

1. Op woensdag was ik alweer vrij! Ik ging ’s ochtends vrij vroeg op pad om wat dingen te regelen, maar ik kan helaas niet zeggen wat! Dat is top secret. ;-) Het was heerlijk weer!   2. ’s Middags ging ik werken bij mijn vader, en we hielden met z’n allen lekker buiten pauze. 3. Daarna m’n nagels doen! Ik gebruikte een nieuwe feather topcoat van Essence. 4. ’s Avonds maakte ik eten: gegrilde auberginesalade met kip en tarly.

Donderdag

1. Op donderdag had ik school van 11.00 tot 18.00 uur. Hier wachtte ik op de bus. 2. Twee klasgenootjes waren in de pauze naar de AH geweest en hadden lekker stokbrood en smeerseltjes meegenomen! 3. School was heel saai. Mentoring was oké, maar ’s middags hadden we Bestuursrecht, Goederenrecht én Verbintenissenrecht achter elkaar. Gaap.  4. ’s Avonds wilde ik -heel goed- gaan sporten, maar het was zulk lekker weer dat m’n vriend voorstelde om even naar het strand te gaan in Hoek van Holland. Was wel even lekker!

Vrijdag

1. Vrijdag was ik alweer vrij! Wat een leven hè. Even ontbijten. 2. ’s Middags een tosti eten. Ik vergat een foto te maken, dus dit was nog over. 3. Daarna weer werken bij m’n vader. En: MIJN SCHOENEN KWAMEN BINNEN! Op dinsdag greep ik mis in de stad, dus bestelde ik online de Adidas ZX 700 die ik zo graag wilde. ❤ 4. ’s Avonds gezellig barbecueën!

Zaterdag

 1. Mijn zaterdag begon met werken. Dit keer bij mijn vaste zaterdag- (en vakantie)baantje. Ik was best moe want ik had niet goed geslapen, dat was wel een beetje jammer! 2. Mijn nieuwe schoenen fotograferen voor een artikel. Simba vond het reuze interessant! . 3. Avondeten: lasagne met courgette, truffelchampignons en nog wat dingen die ik vergeten ben.  4. Geen stapavond voor mij deze week op zaterdag, maar lekker een Lost marathon houden met the boyfriend! We zijn aardig verslaafd aan deze serie.

Zondag

1. Make-up time! Ik besloot weer eens oogschaduw te gebruiken. 2. Op naar Rotterdam om te shoppen! Het was een erg gezellig dagje en we zijn beiden goed geslaagd. 3. Lekker eten in het restaurant waar we ook gingen eten toen we elkaar net kenden: Steak & Bier in Rotterdam (ja, wat een naam hè? wel een aanrader). 4. Een stukje van mijn ui had de vorm van een hartje! Hoe leuk?! Hiermee sluit ik graag dit diary af. ❤

.

Afgelopen week was een erg fijn weekje! Ik heb niet het gevoel dat ik mijn eerste schooldag gehad heb, omdat ik zoveel vrij ben. Wel lekker hoor! Het enige wat ik minder vind is dat ik maar één keer heb gesport. Mijn streven is om drie keer per week te gaan, dus komende week ga ik weer proberen dat te halen. Verder heb ik nog niet zo gek veel plannen. Ik zal wel wat meer aan school moeten doen deze week, en zaterdag ga ik waarschijnlijk stappen, maar verder zie ik het wel. ;-)

Hoe was jullie week?