Eerlijk: ik ben niet zo’n sneakermeisje. Geef me een paar mooie, comfortabele laarzen en ik ben tevreden. Toch realiseerde ik me laatst dat ik wel eens wat nieuws kon gebruiken qua schoenen. Bij Lizzy zag ik sneakers van Adidas die ik meteen supermooi vond! Ze lieten me niet los, dus besloot ik eens gek te doen en ze gewoon te bestellen.

Ik wilde deze mooie schoenen eerst in de stad kopen, maar na een bezoekje te hebben gebracht aan de Adidas winkel kwam ik erachter dat ze daar niet werden verkocht in de kleuren die ik wilde. Gelukkig hadden ze wel de tijgerprint versie, dus die kon ik mooi passen! Eenmaal thuis ging mijn online schoenenjacht beginnen.

Maar.. dat ging nog niet zo gemakkelijk! Bijna overal waren deze Adidasjes uitverkocht. Gelukkig kwam ik via Beslist.nl de webshop Spartoo tegen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de shop zag er goed uit en ik zag een Thuiswinkel Waarborg logo. Ik besloot het erop te wagen en bestelde de schoenen.

Op dinsdag bestelde ik ze (’s avonds), en op vrijdag kreeg ik ze binnen. Best snel nog vind ik!

Inmiddels heb ik ze al een paar keer gedragen en ze zitten heerlijk. De schoenen zijn lekker licht van gewicht, wat natuurlijk altijd wel lekker loopt. Je merkt echt dat de ze van goede kwaliteit zijn. Ook de details vind ik erg mooi. En het mooiste van alles: ik kan ze met veel dingen combineren. Ik draag bijna altijd wel wit/grijs/zwart dus dat komt mooi uit natuurlijk.

Dit is overigens geen advertorial voor Beslist of Spartoo, ik heb de schoenen zelf gekocht. Ik ben gewoon erg tevreden dus dat is best het vermelden waard! Ze kosten ongeveer 100 euro.

Wat zijn jouw favoriete schoenen?