Het is alweer een tijdje terug dat ik een Nails Of The Day liet zien op mijn blog. Daar is een reden voor: ik heb mijn favoriete lakjes al meerdere keren laten zien. Daarnaast ben ik ook niet meer zo van de ingewikkelde creaties, en houd ik het vaak bij een effen lak of een glittertopcoat. Onlangs combineerde ik twee zilveren lakjes van Catrice (waaronder eentje die nieuw is in het assortiment), en ik vond het resultaat zo leuk dat ik dit toch even wil delen!

Zilver vind ik eigenlijk altijd mooi. Bijna al mijn daily sieraden zijn zilver en het past gewoon overal bij. Bij Kruidvat zag ik dat ze twee nieuwe zilveren kleuren hadden, waaronder kleur 42: ‘Nickel Minaj’.  De lak zag er goed uit, dus ik nam ‘m mee.

Ik combineerde deze lak met een andere zilveren lak van Catrice, een glitterlak genaamd BRIGHTsmaid. Dit is een lak uit de Luxury Lacquers collectie, ik weet helaas niet of deze nog verkocht wordt! Je zou altijd even bij Kruidvat kunnen kijken natuurlijk.

De combinatie vond ik superleuk! Lekker opvallend en shiny, maar toch ook neutraal door de zilveren kleur. Ja, dit is zeker een combinatie die ik vaker zal gaan dragen.

Lak jij je nagels wel eens zilver?