Pupa Milano high tea

Vorige week was ik uitgenodigd voor een leuk event, namelijk voor een high tea van Pupa Milano! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Er zouden wat nieuwe collecties gelanceerd worden, waaronder de wintercollectie van 2014. Ik ken Pupa al jaren en vind het een prachtig merk, dus ik was erg benieuwd. Vandaag neem ik je mee met mijn verslag!

De dag begon voor mij al vroeg, want om 10 uur werden we in het Conservatorium Hotel verwacht in Amsterdam. Het was nog donker voordat ik wegging! Om deze reden heb ik geen outfit foto gemaakt, maar de outfit die ik droeg heb ik toevallig onlangs in een artikel laten zien. Dit is dus wat ik droeg:

Het was heerlijk zomers weer, dus dat ging prima zo!

Eenmaal aangekomen in het Conservatorium Hotel vergaapte ik me aan de prachtige locatie. Het Conservatorium Hotel is duidelijk modern ingericht, maar je ziet ook nog wat historische details terug. Erg mooi.

Ik was te vroeg dus ik kon nog even gaan zitten in deze ruimte.

En daar kwam ik Willemijn en Martine tegen van LiveLifeGorgeous! Ik ben bij ze gaan zitten want alleen is ook maar zo alleen. Leuk om hen eens te ontmoeten! Later kwam Aranka van ByAranka er ook bij.

We gingen met de lift naar boven en daar namen we plaats aan een van de vele ronde tafels. Ze waren prachtig gedekt. Deze foto plaatste ik op Instagram.

De presentatie begon met informatie over de wintercollectie van dit jaar. Deze zal ‘Snow Queen’ gaan heten en is voornamelijk geïnspireerd op ijs. Dat zie je duidelijk terug in de collectie: veel zilver, wit en lila.

Ik heb een foto gemaakt van de collectie die in de zaal stond, maar door de weerkaatsing van het licht in het glas is het niet zo’n duidelijke foto geworden. Die houden jullie nog van me tegoed! Ik vind de collectie er zo op het eerste gezicht in ieder geval prachtig uitzien.

Naast de wintercollectie werd er ook een sneak preview gegeven van de voorjaarscollectie die begin 2015 zal uitkomen. Ook dit belooft veel goeds! Ik heb er (nog) geen beelden van om aan jullie te laten zien, maar het zag er goed uit.

Hierna werd al het lekkers opgediend! Ik zat met een gezellig clubje meiden aan tafel, waaronder Charlotte van Pinky Polish, een beautyjournaliste, redactielid van Meiden Magazine en nog een aantal dames. Ook sprak ik Danique van Glambeauty, die me herkende van mijn blog.

Ondertussen maakte een visagist uit Italië diverse looks, die er stuk voor stuk heel mooi uit zagen. Ook gingen er producten rond. Hierboven een swatch van een van de nieuwe I’m Lipsticks.

Yum!

Nieuwe poeders

De vernieuwde I’m lipsticks zullen in maar liefst 40 kleuren uitgebracht worden!

Na het event had ik mijn buik rond gegeten en stapte ik gezellig met Danique de tram in. Ik vond de high tea een superleuk en goed georganiseerd event! De locatie was prachtig, ik vond het leuk dat een visagist diverse looks maakte, en de high tea was bovendien heerlijk. Thanks Pupa!

Ik ging nog even langs bij een vriendinnetje die in Amsterdam studeert, en daarna was het tijd om naar huis te gaan.

Weer in de trein.

Ik heb van Pupa een goodiebag gekregen met daarin wat nieuwe producten. Ik ga nog niet verklappen wat daar in zat, jullie zien er binnenkort iets van terug op Pink Sensation!

 Heb jij wel eens make-up van Pupa Milano geprobeerd?