Het leven van een student gaat niet altijd over rozen, zeker niet als het om geld gaat. Nee dat is gekkigheid: ik mag niet klagen want ik krijg gewoon studiefinanciering en heb twee bijbaantjes! Toch merk ik dat ik de laatste tijd liever wat meer budget make-up koop dan duurdere producten. Make-up hoeft niet duur te zijn om kwalitatief goed te zijn, maar het is natuurlijk ook leuk om jezelf af en toe verwennen met wat luxere make-up. Vandaag laat ik je mijn high end make-up wishlist zien.

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster (€ 47,00)

Om eerlijk te zijn is dit niet een product wat echt héél hoog op mijn verlanglijstje staat, maar mocht ik ooit eens zwemmen in het geld dan zou ik deze BB cream zeker willen proberen. Na een zeer positief review op Miss Lipgloss ben ik namelijk echt benieuwd geworden. En zeg eerlijk: dit is wel even andere koek dan Essence (waar overigens niks mis mee is)!

NARS Albatross Highlighting Blush Powder (± € 25,00)

Ik ga lekker met de menigte mee, want ook ik heb deze mooie highlighter op mijn verlanglijstje staan. Albatross is al jaren een zeer geliefd product onder bloggers, en ik ben best benieuwd of het nou echt zo’n geweldig product is. Ik ben bang van wel, want alle swatches en foto’s zien er gewoon super uit. Ik heb al een blush van NARS, en daar kan er best nog eentje bij vind ik. Toch jammer dat ‘ie ongeveer 25 euro kost.

MAC Ruby Woo Retro Matte lipstick (€ 18,50)

Gelukkig heb ik al een Retro Matte lipstick van MAC in mijn collectie (namelijk All Fired Up), maar zo’n bestseller kleur als Ruby Woo zou ik ook nog graag willen hebben. De kleur is rood met blauwe ondertoon en de finish is helemaal mat. Ik ben de laatste tijd helemaal gek op matte lipsticks, en zeker in de winter draag ik ze graag in mooie najaarskleuren. Rood kan natuurlijk altijd! De lipstick kost bijna 20 euro.

Tot zover mijn wishlist! Ik hoop snel een item aan mijn stash te kunnen toevoegen, want ik vind alles toch wel errug mooi!

Staan er high end producten op jouw wishlist?