Vandaag neem ik je weer eens mee in mijn leven! Ik heb een week lang foto’s gemaakt en dat heeft weer geresulteerd in een diary. Afgelopen week had ik herfstvakantie, en herfst is het zeker geweest met dat slechte weer! Ik heb geleerd, gewerkt en een beetje rustig aan gedaan. Best wel saai dus, maar ja, mijn diary’s kunnen niet altijd spectaculair zijn/ Gelukkig heb ik ook wel wat leuke dingen gedaan. Kijk mee!

Maandag

1. Goedemorgen! Ik sliep tot half 9, lekker relaxed. 2.  Mijn week begon ik met een lekker havermout ontbijtje! 3. Daarna ging ik aan de studie, want over een week zou ik m’n eerste tentamen weer hebben! Ik begon met Verbintenissenrecht. Niet mijn meest favoriete vak. 4. ’s Middags ging ik outfit foto’s maken met vriendinnetje Linda! We deden gelijk drie outfits, en drie verschillende achtergronden. Daarna gingen we kaartjes halen voor een Oud en Nieuw feest! Het was de bedoeling om hierna nog te sporten, maar ik had écht geen zin en voelde me een beetje moe. Dus lekker bloggen en nog een beetje aan school werken.

 

Dinsdag

1. Dinsdag was het mega slecht weer! Ik stond al vroeg op om te leren, maar eerst even ontbijten natuurlijk. Ik werd niet blij van het weer! 2. Dit plaatje vond ik op Facebook, en dat vond ik wel toepasselijk haha! Dit eerste blok van school bezorgt me best veel stress. 3.  Heel de dag was het donker. 4. Roomboter krakeling nom <3 Ik wilde nog gaan sporten, maar wederom had ik geen zin. Normaal zet ik me er echt wel toe hoor, maar het was nu vakantie en ik voelde me niet top, dus besloot mezelf vrij te geven. Volgende week weer een week!

Woensdag

1. Tijd om te werken! Bij m’n vader, van 7 tot 12 uur. Ging prima. Eenmaal weer thuis maakte ik -voor het eerst- wentelteefjes! 2.  Het was nog steeds slecht weer, en m’n katjes vonden het ook maar niks! Deze zocht lekker de vensterbank op, omdat de verwarming daaronder zit. 3. Nagels lakken! Dit is de nieuwe Sally Hanssen Miracle Gel: gellak zonder lamp! Binnenkort lees je hier een review. Ik vind de kleur in elk geval super. 4. Outfit of the day! Kijk ook eens op Your Look For Less!

 

Donderdag

1. Na een rustig ochtendje (met weer wat leren), ging ik ’s middags samen met m’n vriend sporten! Voor de gelegenheid, want het was precies een jaar geleden dat we elkaar ontmoet hadden in de sportschool! Superleuk :-) 2. M’n vriend sport meestal thuis, dus ik vond het extra leuk om weer even samen in de sportschool te zijn. 3.  ’s Avonds lekker uit eten in Delft, een aanrader dit eetcafé! 4. Hier genoot ik van een apple crumble toetje.

 

Vrijdag

Vrijdag stond er een dagje Amsterdam gepland! Ik had 2 events, en daarna sprak ik af met vriendinnetje Linda die daar studeert. Ik heb vrijdag voor het eerst gevlogd, deze vlog komt volgende week online. :-)

 

Zaterdag

1. Tijd om te werken! Hier zette ik een cappuccino voor mezelf. 2.  Daarna boodschappen doen met m’n vriend en tanken. M’n ouders waren een weekendje weg, dus we hadden het rijk alleen. ’s Avonds kookten we samen burrito’s! Ons favoriete gerecht. 3.  Daarna moest ik even wat leerwerk inhalen :( 4. Toen ik klaar was kwam ik beneden en hadden mijn vriendje + een van mijn katten elkaar helemaal gevonden haha. We keken nog een film: Noah. Echte en goede film! We waren beiden onder de indruk.

 

Zondag

1. Zoals ik al zei waren m’n ouders (en broertje) een weekendje weg, en wij gingen zondag even gezellig langs! Ik had nog nooit zo ver gereden (ongeveer 1,5 uur was het). Ik vond het best spannend! Het park was in Ermelo in een bos. 3.  Boswandeling maken.’s Avonds gingen we ter afsluiting lekker uit eten in een Turks-Italiaans restaurant.We hebben heerlijk gegeten! Hierna reden we weer naar huis, en was het weekend alweer ten einde.

Afgelopen week kan ik omschrijven als druk. Niet druk qua afspraken en school, maar druk in mijn hoofd. Het begin van de week vond ik erg saai, maar vanaf donderdag heb ik wel leuke dingen gedaan gelukkig. Dat motiveert dan weer een beetje met leren. Komende week heb ik dus mijn eerste tentamen (morgen), en wil ik weer wat meer sporten. Verder heb ik nog niets gepland.

Hoe was jullie week?