Het is weer eens tijd voor een persoonlijke update, want dat is alweer een paar maanden geleden. De laatste ‘How’s Life?’ dateert alweer uit augustus, toen het nog zomer was. Dat is nu wel anders, de herfst is naar mijn idee echt ingetreden! Vandaag vertel ik je hoe het met me gaat en update ik je vooral over school.

School is alweer een week of vijf aan de gang, en dat betekent dat ik nu echt in mijn tweede jaar van het hbo zit. Het was best even wennen om weer naar school te gaan, maar aan de andere kant voelde het soms alsof ik nooit vakantie had gehad. ;-) Dit eerste blok (onderwijsperiode van 10 weken) zit er al voor een groot deel op, maar het valt me best zwaar. Dit eerste blok schijnt heel pittig te zijn, en dat merk ik zeker.

Het heeft zeker wel een paar weken geduurd voordat ik voor mijn gevoel een goede balans kon vinden tussen school, blog, werk, sport en een sociaal leven. Zo deed ik de eerste weken vooral veel aan Pink Sensation, maar ik ben nu op een punt gekomen waarop ik écht heel veel tijd moet besteden aan schoolopdrachten. Die twee essays, een beleidsadvies en overige opdrachten maken zich helaas niet zelf.

We zijn nu zo’n vijf weken verder en ik heb eindelijk een beetje rust voor mezelf gecreëerd. De app Wunderlist helpt me hier goed bij (ik schreef er pas al een artikel over), want ik probeer wat school betreft veel te plannen. Op de manier hou ik ook nog een beetje tijd over voor leuke dingen! Over twee weken heb ik een weekje herfstvakantie, en in de twee weken daarna heb ik gelijk tentamens. Ik moet dus nog even flink aan de bak.

Mijn ouders 25 jaar getrouwd!

Gelukkig heb ik ook nog wat leukere dingen te melden dan alleen schoolzaken! Een paar weken geleden waren mijn ouders namelijk 25 jaar getrouwd! Ze wilden het graag vieren door met de familie een lang weekendje weg te gaan. We zaten een lang weekend in een vakantievilla en dat was echt een geweldig weekend! We hadden onwijze mazzel met het weer en iedereen heeft genoten. Dit alles was een fijne schoolonderbreking. ;-)

Ik heb ook nog wat leuke dingen in de planning staan, want na mijn tentamens gaan mijn vriend en ik een lang weekendje naar Antwerpen. Ik heb er megaveel zin in, ik ben namelijk nog nooit in Antwerpen geweest. Daarnaast gaan we ook nog een weekendje naar Keulen in december, naar de kerstmarkt. Allemaal leuke dingen dus!

Tot zover deze persoonlijke update! Ik heb op dit moment iets minder tijd om te bloggen dan ik zou willen, maar dat is nu even niet anders. Ik neem aan dat jullie dit wel begrijpen.

Hoe gaat het met JOU op dit moment? Ik ben benieuwd.

Bron afbeelding 1