Essence heeft weer wat nieuwe Special Effect toppers in het assortiment! Eentje daarvan is de kleur 101 Dalmatiers: een transparante lak met zwarte en witte stipjes, gecombineerd met zilveren glitter. Ik besloot deze lak aan mijn glitterlak collectie toe te voegen en maakte er een NOTD mee!

Hier zie je de topcoat, gecombineerd met een koraalkleurtje. Ik ben helemaal kwijt welke kleur het precies is, maar ik gok Catrice – Meet Me At Coral Island of OPI – Live. Love. Carnaval. Het is in ieder geval een lekker opvallend kleurtje.

De topcoat bevat zoals je al kon lezen zwarte en witte stipjes (glitters), gecombineerd met fijne zilveren glitters. Ik vind de combinatie erg leuk! Alleen zwart-wit had al leuk geweest, maar de zilveren glitter voegt naar mijn mening nog net even iets extra’s toe. Wat ik ook fijn vind is dat je de topcoat met werkelijk alle kleuren kan combineren. Met een blauwe of roze basislak zou het bijvoorbeeld ook heel leuk staan. Ik denk dat ik dit nog wel eens ga proberen!

Wat vind jij van deze NOTD?