Tijdens een tripje naar Duitsland een paar weken terug doken mijn moeder en ik al vrij snel een drogisterij in. We vinden het allebei leuk om dan een beetje te snuffelen tussen alles wat er te verkrijgen is, en dan heb ik het vooral over de make-up. Ik liet mijn oog vallen op het merk P2: een merk waar ik al veel over gelezen had, maar waarvan ik nog nooit iets had geprobeerd. Ik koos twee lakjes uit, waaronder een ‘Sand Style Polish’ exemplaar. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

P2 is een budget make-upmerk waar menig beautyblogger enthousiast over is. Er is al veel over geschreven, en dus was ik ook vrij benieuwd. Ik koos dus een Sand Style Polish lakje: een nagellak met hetzelfde effect zoals bijvoorbeeld de Liquid Sand lakjes van OPI. Voor zo’n lakje van OPI betaal je al gauw bijna €20, maar P2 is een stuk goedkoper. Ik kocht deze Sand Style Polish voor € 1,95 per stuk. Lekker budget dus!

De Sand Style lakjes komen in een vierkanten flesje waar 11 ml nagellak in zit. Ziet er prima uit wat mij betreft. De kleur die ik heb is 150: Lucky. Dit is een blauwgrijze kleur met zilveren glitters. Heel bijzonder als je het mij vraagt! Ergens doet de kleur me een beetje aan jeans denken.

Het lakken gaat heel goed omdat het kwastje kaarsrecht afgesneden is. Helemaal top, want zo zie ik het graag! Je hebt wel twee laagjes nodig om deze lak helemaal dekkend te krijgen, maar na twee laagjes dekt ‘ie volledig.

Direct na aanbrengen is de lak natuurlijk nog vloeibaar, en zie je eigenlijk nog niet zoveel bijzonders. Ja, de kleur, die vind ik vanaf het begin al mooi. Maar wanneer de lak droogt begin je wel echt het Sand Style effect te zien. De lak wordt wat ruwer. Wanneer de lak helemaal droog is heb je echt een soort zand-effect op je nagels, met zilveren glitters ertussen. I LOVE IT! De longlasting is ook goed, want na een dag of vier had ik nog steeds geen beschadigingen. Helemaal top dus!

Dit is serieus een van mijn meest favoriete lakjes tot nu toe. De kleur vind ik geweldig, en het effect is natuurlijk ook heel gaaf. Ik heb al veel complimentjes gehad, voornamelijk op school. Blijkbaar vinden meer mensen dit een mooie en bijzondere nagellak! Wanneer ik weer in Duitsland ben (gelukkig staat er een weekendje Keulen op de planning in december) ga ik zeker proberen om meer van deze Sand Style lakken te scoren.

Wat vind jij van dit Sand Style effect? Yay or nay?