Een paar weken geleden viel er op mijn blog al een verslag te lezen van de Pupa Milano high tea . Tijdens deze high tea werden bloggers en journalisten geïnformeerd over nieuwe collecties van Pupa Milano, en eentje daarvan is een collectie met nieuwe lipsticks: de Pupa Milano I’m lipsticks. Deze lipstick belooft te zorgen voor een kleurdimensie en helderheid zoals nog nooit eerder is vertoond. Ik heb er eentje getest!

Vanaf de eerste applicatie worden de lippen gedefinieerd door de hoge kleurpigmentatie. Het innovatieve Gellified systeem zorgt voor een volle en homogene kleur voor een egaal resultaat. De nieuwe generatie licht polymeren garanderen een extreem heldere glans.

De nieuwe I’m lipsticks komen in een mooie zilveren huls. Er zijn in totaal wel 40 kleuren verkrijgbaar! Pluspunt wat mij betreft, zo zit er voor iedereen wel iets bij. De lipsticks bevatten verzachtende oliën en wax, waardoor ‘ie gemakkelijk aan te brengen is. Volgens Pupa zijn de lipsticks vrij van parabenen en dermatologisch getest.

De kleur die ik heb is kleur 401: een roze nudekleur. Ik ben de laatste tijd meer van de donkere kleuren lipstick, maar deze van Pupa wil ik wel een kansje geven, puur omdat ik Pupa echt een goed make-upmerk vind.

Tijdens het swatchen werd ik aangenaam verrast door de lipstick! De kleur zag er meteen goed uit (goed gepigmenteerd) en de lipstick smeert lekker romig uit. Hij glijdt echt over je lippen heen. Er zit een heel subtiel geurtje aan, waar je verder eigenlijk geen last van hebt. De longlasting is tot mijn verbazing vrij goed, dat is vaak wel anders met van die romige lipsticks. Na een paar uur is de kleur iets vervaagd (ook na drankjes), maar nog steeds goed te zien. Je hoeft hem maar een paar keer per dag bij te werken.

De lipstick geeft mijn lippen een my lips but better effect, of terwijl: het effect is net alsof je geen lipstick op hebt, maar je hebt het toch op. Het maakt mijn lippen net even wat mooier en egaler. Het voelt fijn aan op mijn lippen! De kleur is niet zo heel spannend misschien, maar ik vind het wel een leuke toevoeging aan mijn kleurrijke stash.

Conclusie: ik ben erg blij met deze nieuwe I’m lipsticks. Ze zijn in mijn ogen zeker van goede kwaliteit vanwege de pigmentatie en de longlasting. Ook voel de lipstick lekker gevoed aan! Het kleurtje wat ik getest heb is niet zo spannend qua kleur, maar het heeft me wel nieuwsgierig gemaakt naar de overige, wat meer felle kleuren. De I’m lipsticks zijn niet helemaal budget wat mij betreft, maar zeker de moeite waard als je het niet erg vindt om wat meer geld hieraan uit te geven.

De nieuwe I’m lipsticks zijn vanaf nu te koop bij de Pupa verkooppunten voor € 17,50 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.