Shoplog Rotterdam

Een paar weken geleden ging ik shoppen met mijn vriend in Rotterdam. Het was een erg gezellig dagje en we hebben beiden veel leuke dingen gekocht! In deze shoplog laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb. Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal. Enjoy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op Shoplog Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube